A murit cand se dadea pe tobogan! Fetita de 10 ani nu a putut fi salvata de medici. E un caz socant pentru parinti!

Publicat: 03 mai 2019, 16:03 Autor: madalina m. Parenting

Fetita se juca in clipele in care nu a mai prezentat semnele vitale. Mai mult, parintii acesteia au fost in stare de soc, atunci cand medicii le-au spus ca micuta nu mai poate fi salvata.

Copila de 10 ani se juca si a murit cand se dadea pe tobogan. London Eisenbeis era orginara din Michigan, in Statele Unite ale Americii. Fetita a ales sa se dea pe unul dintre cele mai inalte tobogane, dintr-un parc de distractii.

Din acest motiv, inima ei a incetat sa mai bata. Este un caz absolut socant pentru toti parintii! Paramedicii nu au mai putut sa o resusciteze, desi s-au incercat toate manevrele posibile. London s-a urcat pana la inaltimea de 82 de metri, cat avea respectiva atractie din parcul acvatic.

Fetita de 10 ani a murit cand se dadea pe tobogan!

A murit cand se dadea pe tobogan

Fetita de 10 ani din oraselul Frankenmuth, in Michigan, visa de ceva timp sa se poata catara pana la acea inaltime, cat sa se dea pe cel mai mare tobogan din parcul de distractii. Parintii sai i-au permis acest lucru, abia dupa ce a intrunit conditiile aratate pe semnul de la intrarea in locul de joaca. Baietel la un pas de moarte din cauza ca a mancat popcorn cu pofta

Toti copiii trebuiau sa aiba peste inaltimea minima de 120 de centimetri, ca sa se poata da pe toboganul foarte inalt. Nimeni n-a stiut ca micuta de 10 ani suferea de o afectiune ascunsa, la nivelul inimii. Cand s-a avantat pana la acea inaltime, copila a suferit un stop cardiac, pentru ca era mult prea entuziasmata.

Din pricina faptului ca nu stia ce i se intampla, s-a panicat foarte tare, si din acest motiv si-a provocat decesul de una singura. London Eisenbeis a murit la jumatatea toboganului, ce avea o lungime de 81 de metri.

Caderea in linie dreapta este estimata la echivalentul de aproximativ patru etaje. Mai mult, toboganul acvatic pe care a murit fetita de 10 ani avea si o bucla de 360 de grade. Coborarea nu dureaza mai mult de 7 secunde, anunta reprezentantii respectivului parc. „London si-a privit tatal, a ridicat doua degete in sus si a zambit. Si-a dat drumul pe tobogan, de unde a iesit in stop cardiac”, a povestit Tina Eisenbeis, mama micutei.

London a decedat pentru ca avea o afectiune ascunsa la inima. Cu doar 45 de minute inainte de tragedie, fetita se simtea bine si s-a distrat alaturi de sora ei, la piscina. Cele doua copile facusera chiar un filmulet impreuna.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 03 mai 2019, 16:03 Autor: madalina m. Parenting
Pe aceeași temă