O masina Tesla a explodat din senin! Momentul socant, surprins de camerele de supraveghere VIDEO

Publicat: 28 Apr. 2019, 17:13 Viral

Masina Tesla a explodat in mod intamplator. Momentul le-a dat fiori pe sira spinarii multor soferi.

O masina Tesla a explodat din senin si totul a fost filmat. Clipele socante s-au petrecut intr-o parcare, iar imaginile au fost postate in mediul online. Ulterior, compania Tesla a anuntat ca a trimis deja o echipa la Shanghai, acolo unde ar fi explodat respectivul model.

Se va face o investigatie in acest sens, spun reprezentantii companiei. Modelul electric a luat foc brusc si la scurt timp a fost aproape complet distrus. Tesla s-a sesizat dupa ce imaginile au ajuns virale in mediul online.

Masina Tesla a explodat intr-o parcare!

O masina Tesla a explodat din senin

Inregistrarile au fost facute publice si proveneau de la o camera de supraveghere din zona. Primul videoclip a fost postat in urma cu cateva zile pe Weibo, o retea sociala din China. Imaginile au fost vizionate de peste 20 de milioane de ori. Titlul postarii a fost „Tesla care se aprinde automat” si a atras rapid atentia companiei.

Masina electrica apare in respectivul filmulet parcata intr-un garaj. La un moment dat se observa fum in jurul autoturismului Tesla si dupa alte cateva minute e cuprinsa in totalitate de flacari. Nu a fost confirmat de catre companie daca este sau nu vorba despre un model Tesla S. Byton, o masina „mai inteligenta decat oamenii”!

„Urmeaza sa contactam si sa cooperam cu autoritatile relevante pentru a intelege exact ce s-a intamplat. Potrivit datelor pe care le avem pana acum nu au existat victime”, a fost declaratia companiei Tesla.

In luna ianuarie din acest an, Tesla a rechemat in service aproximativ 14.000 de modele Tesla S, in China. Pe atunci exista o problema la nivelul airbagurilor si au fost inlocuite cele produse de firma japoneza Takata. De asemenea, in luna martie a mai existat o problema. Din pricina unei greseli de etichetare pe care a facut-o administratia vamala din Shanghai, a fost suspendata aprobarea pentru un intreg lot de masini Tesla.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 28 Apr. 2019, 17:13 Viral
Pe aceeași temă