A fost medic in Franta, dar a revenit sa profeseze intr-un sat din Bihor! A facut credit ca sa poata ajuta oamenii pe banii lui! VIDEO

Publicat: 08 Oct. 2018, 10:23 Life

Merge cu masina lui si ajuta pacienti care nu au nici apa curenta si nici canalizare in casa, iar de multe ori traiesc in conditii greu de inteles pentru oamenii normali.

A fost medic in Franta dar a revenit sa profeseze intr-un sat din Bihor! Povestea inspirationala a medicului de familie Valentin Pantea din satul Bicanel din Bihor este una extrem de emotionanta. Aproape nimeni nu mai face sacrificii atat de mari pentru ceilalti in ziua de astazi.

În România sunt 500 de localităţi în care nu a călcat niciodată un medic de familie. Puţini au atât de mult curaj încât să profeseze în astfel de locuri. Un medic din Bihor a făcut-o. Ca să-i ajute pe oamenii care l-au primit cu uimire şi nesfârşită speranţă, a făcut şi un credit.

Comuna Bicăcel, judeţul Bihor. O localitate aflată la 30 de kilometri de Oradea, dar la ani-lumină de oferta medicală a unui oraş mare. Când medicul Valentin Pantea a ajuns aici, în urmă cu 10 ani, primăria din sat nu i-a pus la dispoziţie nici măcar un spaţiu, pentru a-şi începe activitatea. Nu a renunţat la ideea de a profesa, aşa că a accesat un credit de 10.000 de euro şi a amenajat o încăpere a unei case, cu aparatura necesară.

Continuarea articolului »

Publicat: 08 Oct. 2018, 10:23 Life
Pe aceeași temă