Alina Vidican vrea custodie totala. Decizia ei este radicala dupa nunta fostului sot cu Valentina Pelinel

Publicat: 07 oct. 2018, 16:56 Autor: D. C. News 3

Fosta sotie a lui Cristi Borcea nu poate trece peste faptul ca a fost parasita de acesta.

Dupa ce l-a furat de la Mihaela Borcea, s-a casatorit cu el si i-a facut doi copii, Alina Vidican sufera. Aceasta a fost parasita de Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel. Furioasa si inca suferind dupa tradarea sotului sau, blonda vrea sa se razbune.

Conform apropiatilor, Alina Vidican nu mai vrea sa aiba nicio treaba cu Cristi Borcea. Fosta lui sotie vrea sa detina custodia totala a celor doi copiii pe care ii are cu fostul actionar dinamovist. Aceasta nu mai vrea sa ia legatura cu Borcea deloc.

Alina Vidican vrea custodie totala

Alina Vidican a plecat in Caraibe dupa nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel„Alina Vidican nu vrea să îl mai deranjeze pe Cristi Borcea. De aceea se gândeşte la cel mai serios mod să se înţeleagă cu el asupra custodiei totale a copiilor.

Alina Vidican a plecat in Caraibe dupa nunta lui Cristi Borcea cu Valentina PelinelAdică, dacă vrea să meargă undeva cu ei, în vacanţă, să nu mai aibă nevoie de procură de la el, să nu îl mai deranjeze cu telefoae pentru asemenea lucruri.

Toate detaliile de la nunta lui Borcea cu Pelinel
Toate detaliile de la nunta lui Borcea cu Pelinel

Normal, Cristi va avea voie să îşi vadă copiii când doreşte, să meargă, dacă vrea, cu ei în concedii. E doar o chestiune procedurală”, a spus un apropiat al Alinei Vidican pentru Wowbiz.ro.

Publicat: 07 oct. 2018, 16:56 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă