Incendiu în Centrul Vechi al Capitalei. Mai multe persoane au fost evacuate

Publicat: 07 Oct. 2018, 14:36 Life

Un puternic incendiu a izbucnit duminică dimineaţă în Centrul Vechi al Capitalei, mai multe persoane fiind evacuate.

Focul a izbucnit la podul unei clădiri din strada Smârdan, care era folosită ca spaţiu pentru depozitare, iar ulterior s-a extins şi la acoperişul unui alt corp de clădire. Nu sunt persoane rănite, dar cele aflate în spaţiile spatiile învecinate au fost evacuate.

Pentru stingerea incendiului au intervenit 9 autospeciale de stingere. De asemenea, intervenţia s-a desfăşurat atât de la înălţime, cu autoscara, cât şi prin interiorul construcţiilor. Incendiul puternic care a izbucnit duminică dimineaţă la o clădire din Centrul Vechi al Capitalei a fost stins de pompieri după câteva ore.

Focul a izbucnit la podul unei clădiri din strada Smârdan, care era folosită ca spaţiu pentru depozitare, iar ulterior s-a extins şi la acoperişul unui alt corp de clădire. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor cu nouă autospeciale de stingere, atât de la înălţime, cu autoscara, cât şi prin interiorul constucţiilor.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, pentru a înlătura alte riscuri au fost închise şi branşamentele de alimentare cu gaze ale clădirilor afectate şi din vecinătate.

„Reprezentanţii Poliţiei Locale au depus aproape 250 de plângeri la Parchet în ultimii ani, pentru nerespectarea autorizaţiei de funcţionare sau executarea de lucrări fără autorizaţie în Centrul Istoric”, precizează municipalitatea.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Oct. 2018, 14:36 Life
Pe aceeași temă