A folosit ulei de bronzat si a ajuns la spital! Cu ce s-a dat tanara asta de s-a umflat ca un balon, in cateva minute!

Publicat: 15 iun. 2019, 18:35 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Bethany Mason, in varsta de 21 de ani, a ajuns de urgenta la spital dupa ce a stat la plaja. Aceasta a fost in vacanta in Turcia, cu iubitul.

Fata a folosit ulei de bronzat si a ajuns la spital. Bethany Mason s-a gandit ca, pentru un bronz rapid si de durata, sa se dea cu ulei de morcov. Din pacate, produsul folosit de ea nu avea mai deloc protectie solara, informeaza metro.co.uk.

Asa ca, in fiecare zi, Bethany Mason s-a dat cu ulei de morcov. Din pacate, a ajuns la spital dupa ce s-a umflat toata la fata. Medicii i-au spus ca a fost ‘otravita de soare’. Adica a suferit arsuri extreme deoarece a stat prea multe ore la soare fara sa foloseasca produse cu SPF.

A folosit ulei de bronzat si a ajuns la spital

Chipul fetei s-a umflat atat de mult incat ochii ei s-au inchis. Aceasta a fost nevoita sa fie ghidata cum nu putea sa vada pe unde paseste. Tanara a folosit ulei de morcovi pentru un bronz uniform si intens, recomandat de o prietena de-a ei care l-a folosit si ea in vacanta.

„O prietena s-a intors din vacanta superbronzata. Am intrebat-o ce a folosit si mi-a zis ca s-a dat cu ulei de morcov. Mi-am cumparat si eu o sticla, pentru vacanta. Dar m-am transformat in Cocosatul de la Notre Dame!

Expunerea la soare fara SPF, un pericol pentru piele

Nu aratam real deloc. Ochii mei abia se deschideau, mi s-au umflat pleoapele groaznic de mult. Pentru ca tratamentul de la medici sa functioneze, a trebuit sa stau numai la umbra si in camera de cazare. Stateam la piscina si iubitul meu imi spunea sa imi pun ochelarii de soare la ochi, cum lumea se holba la mine”, a marturisit fata.

Tanara a ajuns la spital unde a fost tratata de medici. Abia dupa 3 zile de medicamentatie, umflaturile au inceput sa scada. Cu toate astea, nu a mai avut voie sa se bronzeze in vacanta.

Publicat: 15 iun. 2019, 18:35 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă