A cheltuit 50.000 de dolari ca sa se transforme intr-o papusa Barbie, dar a uitat sa si slabeasca si acum arata incredibil de ciudat! VIDEO

Publicat: 27 Dec. 2018, 14:29 Life

S-a transformat cu 50.000 de dolari intr-o femeie de plastic care nu seamana deloc cu o papusa Barbie, dar cu siguranta zecile de mii de fani pe care ii are pe Instagram o adora.

A cheltuit 50.000 de dolari ca sa se transforme intr-o papusa Barbie, dar nu i-a iesit! Are 28 de ani si face videochat dar si-a propus sa ajunga celebra in intreaga lume dupa ce se va transforma intr-o papusa Barbie.

Aviva Rocks este din Elvetia si a cheltuit o avere ca sa ajunga sa arate asa. Si-a facut 6 operatii estetice ca sa ajunga sa fie o papusa Barbie cu „forme”, asa cum ii place ei sa se descrie. A ales sa se transforme intr-o Barbie pentru ca ii place stilul „artificial” pe care aceste papusi il au si ca dincolo de aparente este si un stil de viata care o obliga mereu sa para „o papusa”.

Aviva isi doreste acum sa ajunga cunoscuta in lumea modelelor de videochat si sa continue transformarile pana cand va ajunge sa arate exact cum isi doreste. Desi ea se considera o papusa Barbie, este mai mult decat evident chiar si de la prima vedere ca are o multime de kilograme in plus care nu o fac deloc sa semene cu papusile celebre.

„Chirurgia plastica m-a facut fericita pentru ca pot sa-mi creez singura o imagine pe care mi-o doresc si chiar sa fiu fericita. Ma simt frumoasa, ma simt fericita si dupa fiecare interventie pe care mi-o fac ajung mai aproape de ceea ce imi doresc pentru mine. Imi place foarte mult sa fiu putin „fake”, a declarat blonda focoasa.

A inceput sa-si faca operatii estetice foarte devreme in viata, la varsta de 21 de ani deja avea primele implanturi de silicon pentru marirea sanilor.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Dec. 2018, 14:29 Life
Pe aceeași temă