Cum arată Rodrigo Alves, varianta umană a păpușii Ken. Acum e Barbie!

Publicat: 18 Jan. 2020, 16:13 Vedete
Cum arată Rodrigo Alves, varianta umană a păpușii Ken. Acum e Barbie!

Modelul brazilian Rodrigo Alves (36 de ani), care a plătit 700.000 de euro pentru a arăta ca păpuşa Ken, iubitul păpuşii Barbie, a devenit femeie.

Rodrigo Alves a dezvăluit că în sfârşit se simte „cu adevărat în pielea lui“ după ce s-a autodeclarat  transgender şi a devenit astfel femeie, scrie Mirror. „Ani la rând am încercat să îmi trăiesc viaţa în calitate de bărbat. Am şase pătrăţele false din silicon în abdomen, am muşchi falşi în braţe, dar mă minţeam singur“, a declarat cel cunoscut drept Roddy Alves pentru Sunday People.

Bărbatul, care a devenit cunoscut pentru asemănarea cu păpuşa Ken, a recunoscut că de-a lungul anilor şi-a injectat în corp hormoni pentru creşterea sânilor, pentru că mereu şi-a dorit să fie femeie.  „Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simţit ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârşit, lumii că sunt femeie. Sunt femeie şi am avut mereu o gândire feminină. Acum corpul meu este una cu creierul meu “, a dezvăluit Rodrigo Alves pentru aceeaşi sursă.

View this post on Instagram

Beauty of whatever kind, in its supreme development, invariably excites the sensitive soul to tears miss Alves by Josh Brandão Photography @joshbrandao Make Up @einatdanofficial Hair Styling @rei_do_megahair Floral Design @yanskates #beauty #editorial #rodrigoalves #godness #reborn #barbie #venus #bodysuit by @the_dress_boutique_com

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

„Când eram mică, iubeam păpușile și rochile și simțeam că sunt o fetiță, dar habar n-avean ce înseamnă să fii trans. Acum este ceva mult mai înțeles. Am cheltuit sute de mii de dolari pe bicepși și pătrățele false, dar simțeam că eșuasem ca bărbat. Nu eram cine se presupunea că trebuie să fiu”, a mai spus Alves.

De când a devenit femeie în adevăratul sens al cuvântului, conturile de socializare ale modelului sunt pline cu fotografii care mai de care mai sexy și mai provocatoare, care primesc mii de like-uri de la fanii modelului.

 

Publicat: 18 Jan. 2020, 16:13 Vedete
Pe aceeași temă