A adoptat un caine, iar dupa cateva luni patrupedul a facut un gest incredibil care i-a salvat femeii viata! CE incerca sa ii arate de fiecare data cand se apropia VIDEO

Publicat: 22 mart. 2018, 13:37 Autor: madalina m. Life

Un caine pe care o femeie l-a adoptat de la adapost a ajuns sa ii salveze viata.

Patrupedul se apropia mereu de ea si o mirosea, in special in zona fetei. Desi initial s-a gandit ca acesta era modul acelui caine sa isi arate afectiunea, tanara a avut un soc dupa cateva luni. Asta deoarece a inceput sa priveasca cu alti ochi reactia acelui caine.

Aceasta a decis sa mearga rapid la medic in clipa in care a realizat ca situatia poate fi grava, dar si ca intr-adevar animalul sau de companie abia adoptat incerca sa ii transmita un mesaj extrem de important.

A adoptat un caine si dupa cateva luni animalul i-a salvat femeii viata
Lauren Gauthier, din Buffalo, in New York, Statele Unite ale Americii a adoptat-o pe Victoria de la un adapost pentru animale. Desi e un caine care nu vede foarte bine, pentru ca a orbit la nivelul unui ochi, patrupedul si-a dat seama ca stapana sa ar putea fi bolnava.

Asa ca in fiecare zi, acel caine incepea sa se apropie tot mai mult de Lauren Gauthier, pana cand femeia a realizat ca animalul incearca sa ii transmita un mesaj legat de sanatatea sa. Tanara avea o umflatura rosiatica foarte aproape de nas, insa pe care nu o baga in seama foarte tare.

Cand a decis sa mearga la medic pentru un control de rutina, Lauren a cerut sa ii fie analizata si acea umflatura, pe care cainele sau i-o indica de fiecare data cand se apropia si o mirosea minute bune.

Femeia din Statele Unite a avut un soc atunci cand a primit rezultatele. Asta deoarece acel caine pe care il adoptase s-a dovedit ca reusise sa ii salveze viata. Lauren a aflat ca umflatura prezenta celule canceroase si daca ar mai fi asteptat ar fi avut un inceput de melanom.

„Incepuse sa isi puna botul pe nasul meu, chiar unde era zona aia ce piele cu cancer. Persistenta cu care acest caine ma tot mirosea m-a facut sa ma intreb daca acea umflatura nu era totusi suspicioasa. Dupa se indeparta putin si se uita la mine, iar pe urma repeta miscarea. A fost foarte ciudat la inceput, dar m-am gandit ca e ceva neobisnuit ca un caine sa se comporte asa”, a povestit Lauren.

Tanara a povestit ca ea si sotul ei, Benjamin, au adoptat-o pe Victoria in urma cu opt luni, cand era doar un pui. Insa, cainele avea o lovitura la nivelul ochiului, asa ca nimeni nu voia sa il ia acasa, dar lor li s-a facut mila si au decis in favoarea patrupedului. „De multe ori ma gandesc de fapt cine a salvat pe cine”, a mai spus Lauren.

(sursa: insideedition.com)

Publicat: 22 mart. 2018, 13:37 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă