Venom, pitbull-ul de 500.000 de dolari! Cum arata unul dintre cei mai scumpi caini din lume si de ce costa atat VIDEO

Publicat: 12 feb. 2018, 16:50 Autor: D. C. Viral

Venom, pitbull-ul de 500.000 de dolari! Cum arata cainele? Inainte sa implineasca un an valora 150.000 de dolari, insa acum a ajuns la jumatate de milion.

Venom este cu siguranta unul dintre cei mai scumpi caini din lume. Valoarea lui e estimata la jumatate de milion de dolari. Venom, pitbull-ul de 500.000 de dolari! Cum arata cainele

„Prima data cand am vazut un pitbull american am fost uluit de dimensiunea lui. Am presupus ca era un pitbull si nu mai vazusem unul atat de mare pana atunci. Eram acasa la un prieten si se holba la mine, apoi m-a lins pe obraz si mi-am dat seama ca trebuie sa am unul”, a declarat stapanul cainelui celebru.

Venom este unul dintre cei mai faimosi pitbull americani. Are peste 30 de cm inaltime si cantareste aproape 30 de kilograme. Statura lui este inconfundabila.

Venom, pitbull-ul de 500.000 de dolari!

pitbull de 500.000 de euro

„Ni s-a oferit 150.000 de dolari pentru Venom inainte de a implini un an. Mi s-a parut nebunesc, dar el este un membru al familiei. Cum puteam sa explic asta unui copil de 7 ani?Cum as putea sa-i vand prietenul?”, a adaugat stapanul.

Acum Venom este evaluat la peste 500.000 de dolari. Familia este pasionata de aceasta rasa de caini si mai au alte doua exemplare: King Tyson si Lucky Lucciano.

„Dintotdeauna am fost o fana a pitbull-ilor americani. De cand am aflat despre ei il iubesc si stiu ca sunt extraordinari”, a adaugat stapana animalelor. In ciuda faptului binecunoscut ca aceasta rasa este una agresiva, copiii familiei au o relatie foarte apropiata. „Uneori doarme cu mine si ma iubeste mai mult decat oricine”, a spus unul dintre baieti.

„Ceea ce e impresionant la aceasta rasa de caini e faptul ca reuseste sa puna multa masa musculara in ciuda inaltimii mici”, a adaugat stapanul.

Publicat: 12 feb. 2018, 16:50 Autor: D. C. Viral
Pe aceeași temă