Oamenii au inceput sa renunte la Facebook. Cine sunt cei care nu mai acceseaza deloc aceasta retea de socializare

Publicat: 12 feb. 2018, 15:52 Autor: D. C. Life

Un raport publicat de siteul The Independent sustine ca tot mai multi adolescenti renunta la acest site de socializare.

Oamenii au inceput sa renunte la Facebook. Cei care nu mai intra pe aceasta retea de socializare sunt adolescentii. Conform unui raport, in luna ianuarie 2018 putini tineri s-au logat pe ea. Aproape 2 milioane de tineri nu vor mai accesa Facebook, conform firmei de cercetare de piata eMarketer.

Compania lui Mark Zuckerberg sustine ca are o ‘problema cu adolestentii’, sustinand ca se asteapta ca tot mai putini adolescenti sa intre pe Facebook in viitor. Utilizatorii din America cu varste intre 12 si 17 nu vor mai folosi reteaua de socializare nici macar o data pe luna.

Oamenii au inceput sa renunte la Facebook

Facebook a anuntat schimbari majore pe final de an83% dintre utilizatorii cu varste intre 18 si 24 de ani vor folosi Facebook in 2018. Numarul lor va scadea la 81,5% pana in 2021. Numarul utilizatorilor de Facebook cu varste sub 11 ani va scadea cu 9,3% in 2018. Este pentru prima data cand aceste cifre sunt in scadere.

Oamenii au inceput sa renunte la FacebookIn schimb, creste popularitatea retelei de socializare Facebook in cadrul oamenilor in varsta. Utilizatorii sub varsta de 24 de ani vor scadea drastic in urmatorii ani. Asta din cauza ca tinerii vor ceva dincolo de util, vor noutate si exclusivitate.

Oamenii au inceput sa renunte la FacebookFirma de cercetare de piata eMarketer sustine ca va creste numarul utilizatorilor care nu au mai folosit Facebook pana acum.

In prezent, adolescentii prefera sa foloseasca Snapchat sau Instagram in defavoarea Facebookului. In jur de 43% de utilizatori se indreapta catre Snapchat pana la finalul lui 2018. Este o retea de socializare populara intre tineri si adolescenti.

Publicat: 12 feb. 2018, 15:52 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă