Eliminat de la Survivor, Doru Răduță recunoaște că a rămas cu ”sechele”: ”Mâncarea așezată pe o farfurie din porțelan mi se pare…”

Publicat: 24 mai 2022, 18:06 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Doru Răduță, eliminat de la Survivor România 2022, și-a propus petreacă mai mult timp alături de familie, prieteni și apropiați, cei cărora le-a dus dorul cât a fost în Dominicană.

Fostul concurent ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, a reușit ia 5 kilograme în greutate și mănâncă tot ce-i poftește inima.

Doru Răduță, eliminat de la Survivor România 2022: „Am încercat să recuperez pe cât de multe, mai sunt multe pofte pe care urmează să mi le satisfac”

CIAO.RO: Doru, ai ajuns acasă de o săptămână. Cum a fost reacomodarea la viața de zi cu zi?

Doru Răduță: Oh da, reacomodarea a fost ușoară și plăcută să spun așa, datorită faptului că poți avea parte de orice îți dorești. Totul pare cumva nou și inedit, că ai acces la telefon, la condusul mașinii, al motorului, în care te simți ca un începător și multe alte lucruri de care nu am avut parte pe insulă. Chiar și mâncarea așezată pe o farfurie din porțelan ori ceramică e inedită.

CIAO.RO: Am văzut că mănânci foarte mult! Mai ai vreo poftă pe care nu ți-ai făcut-o încă? Câte kilograme te-ai îngrășat?

Doru Răduță: Am încercat să recuperez pe cât de multe, mai sunt multe pofte pe care urmează să mi le satisfac. Am avut parte de multe discuții în camp, vis a vis de mâncare, fiecare își exprimă poftele, care mai de care, și imediat cum am ajuns acasă, am fost hotărât să transform discuțiile din camp în realitate. Ca și kilograme, am îmbrățișat cu drag circa 5.

Ce regret are Doru Răduță după eliminarea de la Survivor România 2022?

CIAO.RO: Acum că ai revenit acasă, ai apucat să te uiți peste edițiile în care ai făcut parte? E ceva ce regreți?

Doru Răduță: Nu am apucat să le urmăresc pe toate încă. Singurul regret pe care-l am e acela că am părăsit competiția. Deoarece făceam față și-mi plăcea mult. Sunt mulțumit că am evoluat și am încheiat într-o formă bună. Că m-am bucurat de cel mai tare show, cea mai tare aventură de care poți avea parte în viață.

CIAO.RO: Vei rămâne prieten cu cei care ți-au fost colegi? Sunt oameni cu care nu ai vrea să te mai vezi?

Doru Răduță: Sigur voi rămâne prieten cu cei ce mi-au fost colegi și vom păstra legăturile pe cât de mult posibil. Căci deși toți au drumul lor în viață, la un moment dat ne-am intersectat pe insulă și am acumulat multe amintiri frumoase.

Doru Răduță: „Doresc să-i vizitez pe cei dragi, să petrecem timp împreună”

CIAO.RO: Ce urmează pentru tine acum că te reintegrezi în viața de zi cu zi?

Doru Răduță: Urmează să mă reconectez la tot ce a fost pus pe pauză. Doresc să-i vizitez pe cei dragi, familia, prietenii, susținătorii, să petrecem timp împreună. Timp despre care vorbeam pe insulă că e cel mai important, nu-l putem recâștiga. După care, gânduri, planuri și absolut orice e nou.

Foto: PR Pro TV

 

Publicat: 24 mai 2022, 18:06 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă