Daniela Crudu, dezvăluiri despre iubitul-bătăuș. ”Nu am vrut să depun plângere. Eram cu psihicul la pământ”

Publicat: 22 oct. 2020, 10:36 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Daniela Crudu a fost invitată recent într-o emisiune TV, acolo unde a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei. La fel de sinceră ca întotdeauna, frumoasa brunetă a povestit ce s-a întâmplat în ziua în care a ajuns în stare gravă la spital. Totodată, vedeta a explicat motivul pentru care nu a dorit să depună plângere împotriva bărbatului care a desfigurat-o.

În urmă cu 9 luni, Daniela Crudu a șocat opinia publică după ce a apărut desfigurată de iubitul său de la acel moment. Invitată în emisiunea ”Xtra Night Show”, bruneta povestește că după acel episod halucinant pentru ea a urmat o perioadă extrem de grea. Din acest motiv și-a închis și conturile de pe rețelele de socializare, însă acum a revenit, spune ea, mai puternică ca niciodată.

”Nu mai suntem împreună! Ce treabă mai am eu?”

”Eram cu psihicul la pământ atunci. Nu mai suntem împreună! Ce treabă mai am eu? Au fost doar speculații! Nu am vrut să depun plângere! Am trecut peste, a fost nasol. Credeam că e ok, voiam seriozitate! Am stat un an și jumătate cu el. Am o viață frumoasă aici, toată lumea mă iubește. Nu m-aș mai întoarce niciodată la el”, a declarat Cruduța în platou la XNS.

Ce spunea sora Cruduței, Ana, după bătaia încasată de sora ei

Sora Cruduței, Ana, a mărturisit că totul a pornit pe fondul unei gelozii și după ce s-au consumat băuturi alcoolice. Atunci, fosta asistentă TV reușișe să aibă un ordin de restricție împotriva iubitului croat.

”Nici noi nu înțelegem de ce a bătut-o pe Daniela. Ca de obicei, a pornit dintr-o ceartă aiurea, dar pe un fond de gelozie, cu băutură, lucrurile s-au petrecut cum s-au petrecut. Are ordin de restricție acum, să sperăm că lucrurile se vor așeza. Daniela este, acum, mai bine și la nivel psihic, dar tot este șocată de ceea ce s-a petrecut”, povestea Ana Crudu, în februarie.

Publicat: 22 oct. 2020, 10:36 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă