Primele imagini cu Daniela Crudu după ce a fost bătută de iubit. Vedeta este de nerecunoscut

Publicat: 13 Feb. 2020, 12:51 Vedete

Daniela Crudu a fost la un pas de moarte, după ce a primit o bătaie cruntă de la iubtul său. După acest incident şocant bruneta s-a izolat, şi-a închis telefoanele şi reţelele de socializare. Recent, bruneta a fost surprinsă când pleca de la spital, iar imaginile cu ea sunt greu de descris în cuvinte.

Încă nu este clar motivul pentru care Seco Dubravko a bătut-o pe Daniela Crudu, deși sora acesteia crede că totul s-a întâmplat din cauza geloziei.

Singurele declaraţii pe care Cruduţa le-a oferit, au fost transmise prin intermediul fostului său coleg Dan Capatos.

Daniela Crudu a mărturisit că este atât de umflată, încât nici măcar nu poate să își deschidă ochii.

„Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”i-a spus Cruduța lui Dan Capatos.

Daniela Crudu, desfigurată

În urma bătăii crunte, Daniela Crudu s-a ales cu piramida nazală fisurată și cu mai multe vânătăi la nivelul feței. Deși bruneta a încercat să se ascundă de ochii curioșilor, Daniela Crudu a fost fotografiată alături de sora ei când ieșeau din spital, potrivit RomaniaTV.

Ce spune iubitul bătăuş

Iubitul Danielei Crudu a șocat pe toată lumea nu numai cu faptul că a bătut-o pe vedetă, dar și cu declarațiile pe care le-a făcut după acest incident. Seco Dubravko a vorbit cu sora brunetei și nu este deloc îngrijorat de cele întâmplate.

„Mi-a spus că, dacă Daniela are nevoie de ceva, să-l sune. Lui nu i se pare gravă situația”a declarat Ana, sora fostei asistente TV.

Publicat: 13 Feb. 2020, 12:51 Vedete
Pe aceeași temă