Imagini horror! Cum arată fața Danielei Crudu la trei săptămâni după ce a fost desfigurată de iubitul croat

Publicat: 02 Mar. 2020, 09:54 Vedete

În urmă cu aproximativ o lună, Daniela Crudu trecea printr-un episod pe care cu siguranţă nu îl va uita uşor. Din cauza geloziei exagerate, iubitul brunetei a luat-o la bătaie, reuşind să îi lase urme adânci pe chip, dar şi în suflet.

Daniela Crudu a hotărât să uite acest epiod îngrozitor, iar acum încearcă să îşi reia vechile activităţi. Recent, frumoasa brunetă a fost surprinsă în centrul Capitalei, acolo unde şi-a rezolvat câteva treburi. Deşi se simte mai bine, Daniela nu a renunţat la ochelarii uriaşi de soare, semn că deocamdată nu este pregătită să îşi arate faţa în public.

Mai mult decât atât, Daniela a încercat să îşi acopere vânătăile cu mult fond de ten. Se pare că Daniela mai are nevoie de timp pentru ca urmele lăsate de bătaia încasată acum trei săptămâni să treacă.

sursă foto: cancan.ro

Daniela Crudu, bătută de iubitul croat

Incidentul violent în urma căruia Daniela Crudu a avut nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă s-a petrecut într-o zi de duminica, în jurul orei 06:00, în timp ce ea și iubitul său se întorceau acasă. Vedeta a fost dată cu capul de bordul autoturismului, după care a decis să sară din mașină, pentru că se temea de ceea ce era mai rău. A fugit până într-o benzinărie, de unde a telefonat după ajutor. Totodată, medicii au constat că Daniela Crudu suferise un traumatism cranian, având nevoie de o operație de urgență. De asemenea, Crudu s-a mai ales si cu o entorsă la picior.

”Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic, era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”, a povestit Cruduţa, pentru Xtra Night Show.

Publicat: 02 Mar. 2020, 09:54 Vedete
Pe aceeași temă