Daniela Crudu a plecat la mare cu noul ei iubit? După ce i-a dat papucii croatului-bătăuș, bruneta și-a schimbat ”filtrul” la bărbați

Publicat: 01 Jul. 2020, 13:50 Vedete

Daniela Crudu radiază de fericire. Frumoasa brunetă pare că a trecut definitiv peste episodul nefericit pe care l-a trăit alături de fotul său iubit. Acum fosta asistentă TV se distrează la mare în compania altui bărbat.

Întreaga țară era alături de Daniela Crudu în urmă cu câteva luni, atunci când a fost agresată de partenerul ei. Fosta asistentă TV a avut nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă, după ce a fost dată cu capul de bordul autoturismului de fostul iubit.

Toate aceste lucruri au fost date uitării pentru că Daniela și-a revenit spectaculos. Recent paparazzi CIAO au surprins-o pe focoasa brunetă în timp ce se relaxa pe litoralul românesc. Bineînțeles o domnișoară atât de frumoasă avea nevoie de o companie pe măsură. Așa că Daniela și-a luat sora, care apropo este la fel de frumoasă ca surioara mai mică și încă doi amici, cu care și-au petrecut destul de mult timp.

Cu zâmbetul pe buze Cruduța a luat unul dintre băieții cu care a plecat la mare și s-au separat de restul grupului, semn că aveau lucruri importante de vorbit pe care nu au dorit să le împărtășească și cu ceilalți. Îmbrăcată lejer, în stilul său caracteristic, într-o rochiță foarte scurtă, vedeta s-a plimbat ore în șir cu tânărul misterios care a reușit să o facă pe brunetă să nu se mai gândească la probleme.

Daniela Crudu, bătută cu bestialitate

Incidentul violent în urma căruia Daniela Crudu a avut nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă s-a petrecut într-o zi de duminica, în jurul orei 06:00, în timp ce ea și iubitul său se întorceau acasă. Vedeta a fost dată cu capul de bordul autoturismului, după care a decis să sară din mașină, pentru că se temea de ceea ce era mai rău. A fugit până într-o benzinărie, de unde a telefonat după ajutor. Totodată, medicii au constat că Daniela Crudu suferise un traumatism cranian, având nevoie de o operație de urgență. De asemenea, Crudu s-a mai ales si cu o entorsă la picior.

Publicat: 01 Jul. 2020, 13:50 Vedete
Pe aceeași temă