Răsturnare de situație! Cruduța ar fi încasat o groază de bani în urma bătăii cu iubitul croat! Ce va face cu zecile de mii de euro

Publicat: 15 Feb. 2020, 12:50 Vedete

Daniela Crudu a încasat o bătaie urâtă din partea iubitului ei croat, Seco Dubravko. Dar, pare-se că bătaia ar putea deveni cu ușurință un soi de ”afacere”, căci Cruduța ar fi avut parte de bani frumușei înainte să fie snopită!

Potrivit Cancan, Daniela Crudu le-ar fi confesat prietenelor sale apropiate că s-ar fi ales cu suma de 70.000 de euro de la iubitul croat și că nu regretă nicio secundă nimic.

”Nu-i mare problemă că mi-am «furat-o». Din banii ăștia îmi refac toată fața și mai trag și ceva pe «dreapta». Mă tunez și mă refac complet după bătaie. Nu a fost în zadar”, s-ar fi confesat Cruduța unor prietene.

Mai mult decât atât, situația Danielei Crudu nu ar fi atât de tragică precum este mediatizată: ”În timp ce o țară întreagă a fost șocată de evenimentul violent în care ea a fost implicată. Daniela pare să fie extrem de fericită acasă. Se pare că situația nu-i chiar așa de tragică, pe cât e prezentată. Ea se laudă că a ieșit pe plus după tot acest episod violent și e chiar bucuroasă de faptul că s-a ales cu o sumă frumușică”, a mai dezvăluit o persoană din anturajul ei.

Astfel că Daniela Crudu ar fi ”încasat” înainte de bătaie o sumă măricică de bani – 70.000 de euro – care ar putea ajuta-o la reconstrucția feței și să pună ”ceva” și deoparte. Odată ce iubitul croat a aflat de acest lucru, a bătut-o pe Daniela Crudu.

Publicat: 15 Feb. 2020, 12:50 Vedete
Pe aceeași temă