Imagini incredibile cu Daniela Crudu. Cum arată nasul fostei asistente TV, după ce a fost rupt de iubitul croat

Publicat: 27 Feb. 2020, 12:15 Vedete

În urmă cu aproape o lună Daniela Crudu trecea prin cele mai îngrozitoare momente din viaţa sa. Din cauza geloziei, iubitul său a luat-o la bătaie şi a lăsat urme adânci pe chipul brunetei. Se pare că acum vedeta este mult mai bine, ba chiar şi-a reluat activităţile.

Daniela Crudu a revenit în showbiz așa cum o știe toată lumea, cu zâmbetul pe buze și cu energia sa caracteristică. Pe contul său de Instagram, bruneta a publicat câteva filmuleţe în care face reclamă la diferite produse şi pare că s-a recuperat extrem de bine, după episodul violent prin care a trecut.

Mai mult decât atât, Cruduţa a făcut şi câteva declaraţii despre acele momente greu de descris în cuvinte.

“Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere”, a declarat fosta asistentă TV pentru spynews.ro.

Daniela Crudu, bătută cu bestialitate

Incidentul violent în urma căruia Daniela Crudu a avut nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă s-a petrecut într-o zi de duminica, în jurul orei 06:00, în timp ce ea și iubitul său se întorceau acasă. Vedeta a fost dată cu capul de bordul autoturismului, după care a decis să sară din mașină, pentru că se temea de ceea ce era mai rău. A fugit până într-o benzinărie, de unde a telefonat după ajutor. Totodată, medicii au constat că Daniela Crudu suferise un traumatism cranian, având nevoie de o operație de urgență. De asemenea, Crudu s-a mai ales si cu o entorsă la picior.

Publicat: 27 Feb. 2020, 12:15 Vedete
Pe aceeași temă