Abia acum s-a aflat. De ce nu depunde Cruduţa plângere împotriva iubitului bătăuş. Ce se întâplă între cei doi

Publicat: 14 Feb. 2020, 09:14 Vedete

Daniela Crudu a fost la un pas de moarte, după ce a primit o bătaie cruntă de la iubtul său. Deşi bătăuţul a primit un ordin de restricţie, bruneta nu vrea sub nicio formă să depună plângere împotriva lui. 

Motivele pentru care Daniela Crudu vrea să-l vadă pe fostul său partener în libertate sunt cât se poate de serioase. Vedeta a hotărât să îşi încheie socotelile cu croatul în linişte, ba chiar au vorbit la telefon iar bărbatul i-a transmis că se va ocupa de toate costurile intervenţiilor pe care Daniela le va face.

Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înțeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate. Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi”, a declarat o sursă extrem de apropiată din familia Danielei Crudu pentru wowbiz.ro

Daniela Crudu s-a asigurat că iubitul ei se va ține de promisiunea de a-i plăti toate operațiile necesare pentru a scăpa de urmele bătăii și, deja, el a început să trimită o parte din banii necesari pentru ca nasul distrus de pumnul primit să fie operat de cei mai buni medici esteticieni de pe la noi.

”Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranțță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța”, a mai spus sursa citată.

Publicat: 14 Feb. 2020, 09:14 Vedete
Pe aceeași temă