Primele declarații ale lui Seco Dubravko, iubitul Danielei Crudu, după ce a băgat-o în spital!

Publicat: 13 Feb. 2020, 09:51 Vedete

Daniela Crudu a şocat întreaga ţară, după ce a sunat la 112 şi a anunţat că a fost snopită în bătaie.

Iubitul Danielei Crudu a șocat pe toată lumea nu numai cu faptul că a bătut-o pe vedetă, dar și cu declarațiile pe care le-a făcut după acest incident. Seco Dubravko a vorbit cu sora brunetei și nu este deloc îngrijorat de cele întâmplate.

Mi-a spus că, dacă Daniela are nevoie de ceva, să-l sune. Lui nu i se pare gravă situația„, a declarat Ana, sora fostei asistente TV.  Vedeta a ajuns să fie de nerecunoscut din cauza loviturilor în față pe care le-a primit. În urma acestei bătăi, Daniela Crudu s-a ales cu piramida nazală fisurată și cu mai multe vânătăi la nivelul feței.

În urma bătăii încasate, fosta asistentă TV s-a ales cu răni grave, iar acum este acasă la tatăl ei, unde este îngrijită de familie. Daniela Crudu a făcut declarații șocante despre starea ei de sănătate. Vedeta este extrem de speriată și nu mai vrea să audă sub nicio formă de croat.

Cine este Sego Dubravko

Sego Dubravko are afaceri imobiliare în majoritatea stațiunilor din Croația. Mai exact, deține un hotel de 4 stele în stațiunea Tisno, dar și apartamente pe care le închiriază în regim hotelier în stațiunile Dubrovnik, Hvar, Split. Averea omului de afaceri se ridică la peste 6 milioane de euro, scrie Romania TV.

Publicat: 13 Feb. 2020, 09:51 Vedete
Pe aceeași temă