Daniela Crudu, unde-i masca? Cum a fost surprinsă bruneta recent

Publicat: 13 sept. 2020, 10:52 Autor: Andreea Voicu Vedete

O fire jucăușă, pusă pe șotii și mereu aranjată, Daniela Crudu a ”marcat” iar teritoriul cu o imagine marca ”high-class”. Vedeta s-a fotografiat într-o aeronavă privată cu influențe de model!

Frumusețea ei nu trece neobservată niciodată, mai ales de prietenii virtuali care îi comentează la toate fotografiile, dar și pentru stilul ”extra” pe care îl inspiră prin imaginile sale. Recent, Daniela Crudu s-a fotografiat într-o manieră de ”influenceriță”, iar imaginea a strâns imediat mii de aprecieri din partea urmăritorilor ei de pe Instagram.

Stând pe cotieră, într-o aeronavă ce pare a fi una privată, în ciorapi, îmbrăcată de vară, Daniela Crudu a captat toată atenția și a „furat” și mii de like-uri. Dar fiind un spațiu închis, oare unde a dispărut masca de protecție? Cu siguranță a avut-o în geantă, dar făcând o analiză a comentariilor, nimeni nu i-a reproșat acest lucru, ci doar au lăudat-o și au complimentat-o!

”Ești superbă Cruduța❤️?”, ”Aspirau oamenii prin avion, de aia e fata cu picioarele pe sus??♠️?♥️”, ”Zbor plăcut dragă ????”, ”Ești absolut o frumoasă”, ”Ce șosete superbe ai !!!„, sunt doar o parte din comentariile primite.

View this post on Instagram

??? #haaa #lalala #go

A post shared by Daniela Crudu Official (@daniela_crudu_official) on

Adevărul despre bătaia încasată de Daniela Crudu de la iubitul croat

Conform Wowbiz, Daniela Crudu ar avea o relație mai avansată cu Gabi Bădălău. Între cei doi ar fi existat de mult timp tatonări, iar motivul pentru care Daniela Crudu și-a luat bătaia respectivă de la iubitul croat la începutul lunii februarie ar fi din cauza lui Gabi.

”Cică iubitul care a bătut-o pe Daniela Crudu ar fi văzut niște mesaje de la Bădălău pe telefonul ei. Vorbeau încă de pe atunci, iar acest lucru i-a provocat gelozia, iar bătaia pe care a luat-o Cruduța nu a fost venită chiar din senin”, spune o sursă pentru publicația citată.

”Claudia a simțit ceva, mai ales că i s-a spus că fosta ei colegă din Antena ar avea ceva de-a face cu Bădălău. El nu a recunoscut nimic, pe atunci, dar tot la divorț s-a ajuns, atunci când Claudia Pătrășcanu a anunțat că nu mai supotă relațiile extraconjugale ale soțului ei”, mai relatează sursa.

Publicat: 13 sept. 2020, 10:52 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă