Daniela Crudu s-a trezit cu iubitul croat în spital! Ce s-a întâmplat în acel moment

Publicat: 12 Feb. 2020, 11:15 Vedete

După bătaia încasată, Daniela Crudu a fost vizitată în spital chiar de iubitul ei croat, Seco Dubravko. Potrivit Cancan, el ar fi fost ”izgonit”, nereușind să o vadă pe iubita lui.

După ce în cursul zilei de duminică Daniela Crudu a fost bătută crunt de croat și dată afară din casă, desculță, vedeta a reușit să sune la 112 și să ceară ajutor. A fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Atunci diagnosticul a fost pus de medici: Daniela avea spartă piramida nazală, avea traumatisme cranio-cerebrale și entorsă la gleznă.

Iubitul croat s-a dus la spital, unde Daniela Crudu a primit îngrijiri medicale de la doctori, refuzând internarea. Iubitul vedetei a fost foarte supărat că nu i s-a permis să o viziteze în salon. Nu se cunoaște detaliul dacă are sau nu remușcări. El a părăsit spitalul, mergând către locuința Danielei Crudu. A fost dat afară din casă. Polițiștii au emis un ordin de restricție valabil 5 zile.

Daniela Crudu, primele declarații după ce a fost bătută de iubit

Daniela Crudu a fost la un pas de moarte, după ce a primit o bătaie cruntă de la iubtul său. După acest incident şocant bruneta s-a izolat, şi-a închis telefoanele şi reţelele de socializare. Fostul său coleg Dan Capatos a reuşit însă să discute cu Daniela, iar aceasta a făcut câteva declaraţii incredibile.

Dan Capatos a dezvăluit, la XNS, faptul că lucrurile sunt destul de grave pentru brunetă. Daniela Crudu a mărturisit că este atât de umflată, încât nici măcar nu poate să își deschidă ochii. Mai mult, a mai povestit Daniela, decizia de a sări din maşină a fost una foarte bună, pentru că în acest fel a reuşit să îşi salveze viaţa.

„Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”i-a spus Cruduța lui Dan Capatos.

Publicat: 12 Feb. 2020, 11:15 Vedete
Pe aceeași temă