Adevărul despre bătaia încasată de Daniela Crudu de la iubitul croat! Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, în ziua respectivă

Publicat: 23 Aug. 2020, 09:28 Vedete

La începutul lunii februarie a acestui an, Daniela Crudu a fost bătută de iubitul croat, Seco, și dată afară desculță, dimineața. Într-un final, fosta asistentă TV a reușit să sune la 112 și să ceară ajutor.

A fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Atunci diagnosticul a fost pus de medici: Daniela avea spartă piramida nazală, avea traumatisme cranio-cerebrale și entorsă la gleznă.

Conform Wowbiz, Daniela Crudu ar avea o relație mai avansată cu Gabi Bădălău. Între cei doi ar fi existat de mult timp tatonări, iar motivul pentru care Daniela Crudu și-a luat bătaia respectivă de la iubitul croat la începutul lunii februarie ar fi din cauza lui Gabi.

”Cică iubitul care a bătut-o pe Daniela Crudu ar fi văzut niște mesaje de la Bădălău pe telefonul ei. Vorbeau încă de pe atunci, iar acest lucru i-a provocat gelozia, iar bătaia pe care a luat-o Cruduța nu a fost venită chiar din senin”, spune o sursă pentru publicația citată.

”Claudia a simțit ceva, mai ales că i s-a spus că fosta ei colegă din Antena ar avea ceva de-a face cu Bădălău. El nu a recunoscut nimic, pe atunci, dar tot la divorț s-a ajuns, atunci când Claudia Pătrășcanu a anunțat că nu mai supotă relațiile extraconjugale ale soțului ei”, mai relatează sursa.

Ce spunea sora Cruduței, Ana, în februarie: „A pornit dintr-o ceartă aiurea, dar pe un fond de gelozie”

Sora Cruduței, Ana, a mărturisit că totul a pornit pe fondul unei gelozii și după ce s-au consumat băuturi alcoolice. Atunci, fosta asistentă TV reușișe să aibă un ordin de restricție împotriva iubitului croat.

”Nici noi nu înțelegem de ce a bătut-o pe Daniela. Ca de obicei, a pornit dintr-o ceartă aiurea, dar pe un fond de gelozie, cu băutură, lucrurile s-au petrecut cum s-au petrecut. Are ordin de restricție acum, să sperăm că lucrurile se vor așeza. Daniela este, acum, mai bine și la nivel psihic, dar tot este șocată de ceea ce s-a petrecut”, povestea Ana Crudu, în februarie.

Publicat: 23 Aug. 2020, 09:28 Vedete
Pe aceeași temă