Luptătorul Sandu Lungu intervine în scandalul dintre Cruduța și iubitul croat: ”Dacă ești bărbat, intră cu mine în cușcă!”

Publicat: 20 Feb. 2020, 08:00 Vedete

Sandu Lungu în provoacă pe croatul Cruduței! Au trecut aproape două săptămâni de când Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubitul ei croat, Seco Dubravko. Celebrul luptător intervine și îl provoacă pe bărbat la o luptă în cușcă.

Seco Dubravko, potrivit informațiilor apărute în presă, ar fi vizitat-o pe Daniela Crudu la spital, dar apoi a primit un ordin de restricție pentru a nu se apropia de fosta asistentă TV. În urmă cu aproape două săptămâni, Cruduța a fost bătută și dată afară desculță din locuința de pe Prelungirea Ghencea la ora 05.30 dimineața.

Apoi, bruneta a cerut ajutor operatorilor de la 112, după ce a povestit pe scurt ce s-a întâmplat. A fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale, după ce iubitul croat i-a spart piramida nazală, a agresat-o, apoi și-a scrântit și glezna.

Celebrul luptător de MMA Sandu Lungu a intervenit în scandalul momentului și vrea să-l provoace pe Seco Dubravko la o luptă în cușcă.

Luptătorul Sandu Lungu intervine în scandalul dintre Cruduța și iubitul croat – îl provoacă la o luptă în cușcă

”Muntele Bihorului” a transmis un mesaj scurt și la obiect în exclusivitate pentru Cancan: “Am un mesaj pentru Seco Dubravko. Dacă este, cu adevărat, bărbat, îl aștept cu mine în ring. Sau cu orice băiat de la Colosseum, că avem destui. Să o lase pe Daniela Crudu în pace, să lase orice femeie și, dacă îl ține, să vină cu mine în ring, să ne luptăm ca bărbații. Îl provoc la luptă, sunt foarte curios cum s-ar comporta. Îi transmit un lucru: bărbații care dau în femei sunt niște mielușei. Să vină cu mine în «cușcă» dacă este bărbat adevărat”.

Sandu Lungu este in doliu

Luptătorul Sandu Lungu intervine în scandalul dintre Cruduța și iubitul croat! – Daniela Crudu, primele declarații despre bătaia cruntă care a bagat-o în spital

Potrivit declarațiilor sale, a reușit să depășească foarte bine trauma provocată de iubitul croat, Seco Dubravko, împotriva căruia susține în continuare că nu va depunde plângere. Mai mult, bruneta a subliniat că, deocamdată, nu va vorbi despre motivul care a dus la episodul violent.

“Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere”, a declarat fosta asistentă TV pentru spynews.ro.

Publicat: 20 Feb. 2020, 08:00 Vedete
Pe aceeași temă