Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Alex Bodi: ”Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie”

Publicat: 03 sept. 2020, 09:07 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Bianca Drăgușanu a reușit să șocheze din nou cu ultima decizie pe care a luat-o. Blondina vrea să își schimbe viața radical și a renunțat la relația cu Alex Bodi. Mai mult decât atât, acum, după cum a declarat este o hotărâre definitivă.

Despărțitea neașteptată dintre Bianca și Alex Bodi, se pare că a avut loc ieri pe 1 septembrie, când cei doi împlineau doi am de relație.

„Ieri, pe 1 septembrie, când am împlinit 2 ani de relație am decis să pun punct”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru spynews.

Surprinzător, de această dată, lucrurile s-au terminat frumos, fără scandal sau alte atacuri. Mai mult, frumoasa blondină a ținut să îi mulțumească fostului său partener pentru momentele frumoase, însă în același timp a declarat că nu își dorește o împăcare.

„Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”,a mai declarat Bianca Drăgușanu.

Motivele care au dus la despărțirea celor doi

Potrivit spuselor blondinei, motivul principal care a dus la această despărțire definitivă ar fi fost comunicarea defectuoasă.

„Îi doresc tot binele din lume, dar am decis să ne despărțim. Sunt din acest moment o femeie liberă, independentă, o femeie pe picioarele ei, o femeie fericită. Nu regret această decizie, așa că, eu consider că așa este mai bine. Am decis să ne despărțim pentru că avem o comunicare defectuoasă”a adăugat vedeta.

Ce scrie presa internațională despre Bianca Drăgușanu

Nu doar că este celebră în România, dar Bianca Drăgușanu a ajuns și în presa internațională! Jurnaliștii de la Daily Star, o publicație din Marea Britanie, scriu despre Bianca Drăgușanu că este precum o ”păpușică Barbie”, având în vedere numărul impresionant de operații estetice pe care blondina le are.

Astfel că, potrivit articolului, Bianca Drăgușanu are fațete dentare de aproape 6000 de euro, și-a mărit sânii și posteriorul, și-a subțiat gleznele, și-a îndreptat nasul, dar și că și-ar fi scos câteva coaste.

 

Publicat: 03 sept. 2020, 09:07 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă