Regina Elisabeta este furioasa pe Netflix. Motivul il constituie felul in care este portretizat printul Philip in serialul „The Crown”

Publicat: 19 aug. 2019, 14:41 Autor: D. C. News 3

Regina Mariii Britanii este destul de suparata pentru modul in care printul Philip este portretizat in serialul momentului.

Regina Elisabeta este furioasa pe Netflix. Regina urmareste cu interes serialul produs si transmis de Netflix, „The Crown”, care reda povestea familiei regale Britanice din momentul incoronarii Reginei Elisabeta a II-a.

In privinta primului sezon a avut numai cuvinte de lauda, conform unor surse regale. Insa odata cu al doilea sezon au venit si nemultumirile, cand suverana s-a declarat „suparata” si chiar „enervata” pentru ca printul consort Philip a fost portretizat ca un tata crud si insensibil, potrivit The Sun.

Regina Elisabeta este furioasa pe Netflix

Regina Elisabeta este furioasa pe Netflix

Al doilea sezon din „The Crown” a aparut in decembrie anul trecut si include o scena in care printul Philip ii impune fiului sau, Charles, sa mearga la scoala Gordonstoun dupa ce acesta ar fi fost victima unor agresiuni din partea colegilor.

„Regina ştie că foarte mulţi dintre cei care se uită la «The Crown» cred că acţiunea întruchipează întocmai viaţa familiei regale şi nu poate schimba acest lucru.

Dar pot să vă spun că a fost supărată pentru modul în care prinţul Philip este portretizat: drept un tată insensibil în relaţia cu fiul său. A fost enervată în special de o scenă în care prinţul Philip pare să nu aibă nicio empatie pentru Charles, aducându-l acasă din Scoţia. Acel lucru nu s-a întâmplat în realitate”, a declarat un reprezentant al Casei Regale pentru The Express.

„Philip a fost descris ca insensibil atunci când l-a trimis la şcoală, dar a avut cele mai bune intenţii. A fost o etapă fantastică de dezvoltare în viaţa lui. Credea că va fi la fel şi pentru Charles, dar şcoala s-a schimbat” a spus si istoricului Robert Lacey.

Publicat: 19 aug. 2019, 14:41 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă