Alexandru Cumpanasu va ajunge din nou la Parchet: „Voi adauga informatii care sa ajute procurorii sa faca lumina in cazul Alexandrei”

Publicat: 19 Aug. 2019, 11:52 News 3
Alexandru Cumpanasu va ajunge din nou la Parchet: „Voi adauga informatii care sa ajute procurorii sa faca lumina in cazul Alexandrei”

Unchiul Alexandrei Macesanu este decis sa depuna plangere penala pentru toate amenintarile pe care le-a primit.

Alexandru Cumpanasu va ajunge din nou la Parchet. Barbatul este decis sa faca ceva in privinta tuturor amenintarilor primite astfel ca a anuntat public ca va depunde plangere penala la Parchet.

„Astazi la ora 12.00, ma voi afla la Parchetul General pentru a adauga informatii care sa ajute procurorii sa faca lumina in cazul Alexandrei dar si cu privire la alte persoane care mi-au adus la cunostinta infractiuni similare comise asupra altor fete.

Alexandru Cumpanasu va ajunge din nou la Parchet

Alexandru Cumpanasu va ajunge din nou la Parchet

Cu aceasta ocazie voi depune plangere penala si pt amenintarile primite la adresa mea in ultima perioada”, a scris Alexandru Cumpanasu pe pagina sa de Facebook.

Dezvaluirile care dau peste cap ancheta de la Caracal: Gheorghe Dinca e protejat de clanurile din Olt

Alexandru Cumpanasu a venit cu noi informatii privind cazul din Caracal. Unchiul Alexandrei sustine ca Gheorghe Dinca beneficiaza de protectie din partea clanurilor din Olt.

„Eu merg din prima zi pe această versiune cu rețeaua de trafic de minore. Din informațiile pe care le-am primit acest om nu acționa singur, are un anturaj destul de bine conturat chiar în urmă cu ani în urmă. El avea o viață foarte activă. În acest moment, lucrurile sunt mai neclare ca la început.

Avem o protecție asigurată pentru acest individ. Are o protecție foarte clar stabilită din partea clanurilor din județul Olt. Din punctul meu de vedere nu a fost ucisă în acea curte, e a două concluzie certă. Acest individ și cazul în sine începe să deranjeze foarte tare toate sferele de influență pentru că vin informații către mine, către presă și către alții despre clanuri din întreaga țară”, a zis Cumpănașu, conform antena3.ro.

Publicat: 19 Aug. 2019, 11:52 News 3
Pe aceeași temă