Erau 3 telefoane in camera in care a fost tinuta Alexandra! De ce le-a lasat Dinca la indemana

Publicat: 06 aug. 2019, 15:28 Autor: madalina m. News

In camera ororilor in care a fost tinuta Alexandra Macesanu erau 3 telefoane! Detalii noi din ancheta ies la iveala.

In camera in care a fost tinuta Alexandra, cat criminalul din Caracal a plecat la farmacie, erau 3 telefoane. Gheorghe Dinca a dezvaluit de ce i le-a lasat adolescentei la indemana. Mai mult, in acele momente horror, smartphone-ul tinerei era in posesia fostului mecanic auto.

Anchetatorii au mers cu barbatul la casa ororilor din Caracal de cateva ori, in aceste zile. Reconstituirile sunt foarte importante pentru a se afla ce s-a intamplat, cu adevarat, cu adolescentele date disparute.

3 telefoane in camera in care a fost tinuta Alexandra!

Erau 3 telefoane in camera in care a fost tinuta Alexandra

Testele ADN au confirmat ca oasele din curtea lui Dinca apartineau Alexandrei Macesanu, de 15 ani. In cursul zilei de luni, 5 august, criminalul le-a spus autoritatilor si unde se afla ramasitele si celei de-a doua victime, Luiza Melencu, de 18 ani. Au fost gasite oseminte intr-un sac, intr-o padure de langa casa barbatului de 66 de ani care le-a sechestrat.

Avocatul din oficiu a lui Gheorghe Dinca a dezvaluit de ce acesta a lasat 3 telefoane in aceeasi camera in care o tinea pe Alexandra. Tanara a fost rapita, batuta si violata de catre fostul tinichigiu auto din Caracal. Cu unul dintre acele telefoane, fata a reusit sa sune la serviciul de urgenta 112 si sa ceara disperata ajutorul.

Mai mult, primul avocat al criminalului, Bogdan Alexandru, a mentionat ca in camera in care se afla Alexandra existau 3 telefoane, ce ii apartineau lui Dinca. El i-ar fi spus fetei sa nu se atinga de vreun lucru din camera, inainte de a pleca la farmacie. Cine este politistul erou care l-a facut pe Gheorghe Dinca sa-si recunoasca faptele?

„El a spus ca aveam 3 telefoane, dar a zis ca stia ca nu functioneaza niciunul. El i-a spus Alexandrei sa nu se atinga de nimic din camera, cand a plecat sa cumpere alifie pentru maini. El a spus ca s-a enervat cand a vazut ca a umblat la telefon si a lovit-o. Mereu a spus ca nu isi explica de ce le-a incinerat”, a spus Bogdan Alexandru, potrivit adevarul.ro.

Alexandra Macesanu a mai gasit in locuinta lui Gheorghe Dinca o carte de vizita si credea ca cel al carui nume scris acolo este persoana care a rapit-o si sechestrat-o. Lucian Popescu a comunicat ca nu stia ca barbatul are o minte criminala. A dorit sa precizeze si circumstantele in care l-a cunoscut Dinca.

 

Publicat: 06 aug. 2019, 15:28 Autor: madalina m. News
Pe aceeași temă