Baiatul de 8 ani cu cele mai mari palme din lume! Arata ca un monstru si mainile lui sunt uriase, fiecare are peste 3 kilograme! VIDEO

Publicat: 16 iul. 2019, 11:02 Autor: D. C. Life

Nu ai vazut niciodata un caz atat de socant. Palmele lui sunt mai mari decat tot corpul lui si abia merge cu ele pe langa corp.

Baiatul de 8 ani cu cele mai mari palme din lume! Arata ca un monstru! Multi il considera un copil satanic sau blestemat pentru ca nu au mai vazut asa ceva si isi imagineaza ca acest baietel plateste pentru pacatele parintilor sai.

Kaleem este un baiat din India care la prima vedere pare perfect normal dar in realitate traieste o viata de cosmar si nimeni nu-l poate ajuta. Medicii au ramas uimiti cand au vazut in ce ritm cresc mainile lui. Boala care il face ca doar aceste parti ale corpului sa ii creasca permanent este „gigantism local” si din pacate nu poate fi tratat. Pustiul de 8 ani a fost exclus de societate in toate modurile posibile.

Baiatul de 8 ani cu cele mai mari palme din lume

La scoala nu este primit, copiii de varsta lui pe strada il jignesc si il bat iar chiar si o parte dintre rude nu vor sa mai aiba treaba cu el si familia sa dupa ce s-au convins ca este ceva satanic in el. Familia lui este prea saraca pentru a-l putea ajuta si o operatie de stopare a cresterii a fost facuta doar cu banii donati de mai multi oameni din intreaga lume, dar fara rezultate spectaculoase.

„Imi este foarte dificl sa ma imbrac, imi este imposibil sa-mi prind nasturii sau sa-mi trag pantalonii. Copiii ma vad pe strada si imi zic ca am maini mari asa ca apoi imediat ma bat. Nu mai merg la scoala pentru ca profesorii au spus ca ceilalti copii se tem cand ma vad si se sperie.” povesteste micutul Kaleem.

Mainile lui sunt atat de mari incat atunci cand merge ii atarna efectiv pe langa corp si il incurca la mers. Nu le poate controla si sub nicio forma nu poate face mai nimic singur, nici macar sa mearga la toaleta. Adevarata problema a lui Kaleem este insa raportul dintre varsta lui si dimensiunile palmelor pentru ca pe masura ce el creste si se dezvolta la fel fac si mainile lui car vor ajunge mult mai mari decat in prezent.

Dupa o strangere de fonduri Kaleem a beneficiat de o operatie care i-a inlaturat din palma si degete grasimea in exces si i-au introdus cateva tije metalice pentru a-i impiedica palmele sa mai creasca, dar medicii nu stiu daca aceasta solutie este una care sa-i rezolve problema pentru tot restul vietii lui.

„Cand s-a nascut mainile lui erau mici ca de bebelus, dar degetele erau foarte lungi si groase. Am crezut ca va ramane asa si ne-am rugat sa fie bine dar ne-am dat seama apoi ca pe masura ce trecea timpul palmele lui deveneau tot mai mari si mai grele.

Am mers la doctori care ne-au spus ca nu stiu ce sa faca si ca nu au niciun fel de tratament pentru conditia lui si mi-au spus ca singura solutie ar fi sa ii fie amputate ambele maini.” a povestit indurerata si mama baietelului.

Publicat: 16 iul. 2019, 11:02 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă