Ferma 2019. Brigitte si Otilia si-au aratat zonele intime fara rusine

Publicat: 16 mart. 2019, 13:03 Autor: Simona News 3

Momente interzise minorilor (din nou) la 'Ferma', dupa ce fetele au facut un show incendiar.

Ferma 2019. Concurentele par sa uite ca sunt filmate non-stop sau efectiv nu le pasa, si ofera momente picante, in special barbatilor, desprinse uneori din filmele pentru adulti.

Daca la inceput ‘Ferma’ era pe placul tuturor romanilor, acum situatia s-a cam schimbat, fiindca comportamentul concurentilor uneori este dus la extrem, totul avand o conotatie sexuala prea mare.

In ultima editie a show-ului ‘Ferma’ difuzat de Pro TV, Brigitte si Otilia au fost iar protagonistele unui show interzis minorilor, pentru ca s-au dezbracat fara jena in fata cameramanilor, potrivit Cancan.

Ferma 2019. Brigitte si Otilia si-au aratat zonele intime

Ferma 2019. Brigitte si Otilia si-au aratat zonele intime

Daca pana acum lumea s-a obisnuit sa le vada in lenjerie intima, si de multe ori transparenta, de data aceasta concurentele au intins coarda si au decis sa-si dea sutienele jos in fata tuturor. Brigitte, la un pas sa o bata pe Ioana Filimon.

In editia din 14 martie, Mihaela Radulescu a vrut sa faca un gest frumos cu ocazia zilei de nastere a lui Brigitte Nastase, asa ca le-a adus fetelor tinute purtate de Brigitte de-a lungul anilor, la sedinte foto sau emisiuni TV. Brigitte Sfat a spus de cate ori a facut sex cu Ilie Nastase.

Iar de parca toate momentele in care fetele umblau dezbracate ca la ele acasa nu erau suficiente, Ioana Filimon si Diana Belbita au dus lucrurile la un alt nivel si s-au sarutat cu patos in fata tuturor colegilor. PRO TV, amenda colosala pentru injurii si limbaj sexual.

Publicat: 16 mart. 2019, 13:03 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă