Smaranda Milu Nemethi a murit la 37 de ani! Cancerul i-a rapus viata pictoritei

Publicat: 16 Mar. 2019, 10:01 Life

Doliu in lumea artistica din Romania, dupa ce cancerul a rapus-o fara mila.

La inceput, Smaranda credea ca se confrunta cu o banala raceala, care insa se incapatana sa stagneze. Insa viata i s-a schimbat la 180 de grade cand a aflat ca suferea de cancer pulmonar in stadiul patru, cu metastaza cerebrala frontala.

Smaranda insa nu s-a lasat, si a luptat cat de mult a putut cu boala care s-a dovedit, inca o data, a fi necrutatoare. In urma cu scurt timp aceasta a scris pe blogul personal despre ce inseamna cancerul pulmonar, in speranta ca va ajuta si alti oameni care se afla in situatia ei.

„Când am aflat că mai am puţin de trăit, am avut de ales între a fericită sau tristă. Am ales să fac tot ce îmi stă în putinţă să îi fac fericiţi pe ai mei şi aceasta a fost prima lecţie pe care am primit-o de la cancer.

Apoi au urmat multe altele şi asa am început să scriu blogul de pe www.helpsmaranda.com, care a devenit sursa de inspiraţie pentru alţi pacienţi, care au început să mă sune şi să-mi ceară sfaturi. Îmi părea rău pentru ei, dar m-am bucurat că experienţa mea îi poate ajuta pe alţii.

Continuarea articolului »

Publicat: 16 Mar. 2019, 10:01 Life
Pe aceeași temă