Cum arată noua Dacia Sandero! Au aparut primele imagini cu masina si cativa soferi deja au fotografiat-o pe strada in Targu-Jiu!

Publicat: 06 feb. 2019, 13:14 Autor: D. C. Life
Cum arată noua Dacia Sandero! Au aparut primele imagini cu masina si cativa soferi deja au fotografiat-o pe strada in Targu-Jiu!

Pe internet deja circula o serie de fotografii mai multe sau mai putin oficiale, dar chiar si asa se pare ca noul model de Sander va arata spectaculos.

Cum arată noua Dacia Sandero! Au aparut primele imagini cu masina! Aflată printre cele mai bine vândute mașini de clasă mică din Europa, Dacia Sandero se pregătește de modificări majore, menite să ascundă faptul că este un vehicul low cost.

Francezii de la Renault au realizat deja o randare digitală pentru a arăta cum își imaginează viitorul Sandero. Cea de-a treia generație Dacia Sandero va veni, la șapte ani de la debutul gamei, cu un design semnificativ schimbat.

Cum arată noua Dacia Sandero 2019

Mai echilibrate și mai atletice, proporțiile viitorului Sandero vor fi delimitate de o parte frontală cu faruri înguste și alungite, de o grilă redusă în dimensiuni și de o bară mai robustă. Având în vedere protecțiile din plastic și barele de pe acoperiș, putem afirma că jurnaliștii de la Autoplus.fr au ales să configureze o versiune Stepway

O serie de imagini incredibile cu ce pare a fi noua Dacia Sandero, au apărut recent pe internet cu privire la un model camuflat de mașină, aflată în probe, și care seamănă extrem de mult cu noua lansare de la Renault. Din fotografii se distinge un model de clasă mică. Acesta are frâne cu tamburi pe puntea spate, iar mânerele uşilor din spate sunt încastrate în marginea superioară a uşii.

Gama de motorizare va include o serie de motoare turbo și aspirate, iar unitățile TCe de 0.9 litri pe benzină și dCi de 1.5 litri diesel ar trebui să rămână disponibile. Noua Dacia Sandero, dar și viitorul Logan, ar trebui să-și facă apariția pe piață la sfârșitul lui 2019.

Publicat: 06 feb. 2019, 13:14 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă