Catalin Botezatu o lauda pe Anda Adam. Ce spune despre formele ei

Publicat: 06 feb. 2019, 12:05 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

A fost mereu o femeie cu forme voluptoase, dar nu a ascuns acest lucru si nici nu se jeneaza in vreun fel.

Cantareata Anda Adam a mers intr-o binemeritata vacanta alaturi de familia ei. Evident, au ales o destinatie exotica, unde s-au bucurat de soare si de apa calda. Imaginile cu Anda au invadat internetul si fanii au criticat-o pentru ca e grasa. Dar Catalin Botezatu o lauda pe Anda Adam.

Acesta a fost prezent in emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Teo Show, alaturi de Raluca Badulescu. Cei doi au rubrica ‘Asa DA,asa NU’ unde discuta aparitii de vedete. De data aceasta, cei doi au fost nevoiti sa ii comenteze tinutele de plaja ale artistei Anda Adam.

Catalin Botezatu o lauda pe Anda Adam

Si Catalin Botezatu a fost sincer. Acesta sustine ca o femeie adevarata este cea cu forme, una plina. Aceste cuvinte sunt o jignire la adresa Biancai Dragusanu care este – probabil – cea mai slaba vedeta din showbizul romanesc. Dar si fosta lui iubita…

„Are forme, o femeie adevărată trebuie să aibă pe ce să pui mâna. E mișto. Nu aș putea să spun de rău vreodată de Anda Adam. Are tăliuță, i se văd coastele sub sâni. E foarte ok”, a afirmat Cătălin Botezatu la Kanal D.

Publicat: 06 feb. 2019, 12:05 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă