Zodia care primește o lovitură în viața personală. Urania, previziuni complete

Publicat: 06 dec. 2023, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
Zodia care primește o lovitură în viața personală. Urania, previziuni complete

Urania a prezentat horoscopul complet pentru zilele următoare. Astrologul spune că o zodie se va confrunta cu mari probleme în viaţa personală. În schimb, alţi nativi ar fi bine să se pregătească pentru o călătorie. Află previziunile complete în rândurile de mai jos.

Astrologul Urania spune că până la finalul săptămânii, mai multe zodii au parte de provocări interesante.

Previziuni zodia Rac

Conform horoscopului prezentat de Urania, cei născuţi în zodia Rac ar fi bine să îşi facă bagajele şi să se pregătească să plece într-o călătorie. Este posibil ca unii nativi să se confrunte cu unele probleme, iar pe lângă asta, vremea haotică s-ar putea să le cam dea bătăi de cap săptămâna aceasta.

„Călătoriile de scurtă durată sau pe distanțe mici se vor desfășura în împrejurări complicate de condițiile meteo, de reglementările de ultimă oră, de modificarea unor trasee, de condiția mijloacelor de transport”, avertizează Urania.

Previziuni zodia Leu

Pentru nativii zodiei Leu, veştile nu sunt deloc bune. În următoarea perioadă aceştia s-ar putea confrunta cu probleme mari în viața personală. Cei născuți sub acest semn zodiacal au nevoie mai mult ca oricând de ambiție și de energie astfel încât să înfrunte aceste situaţii şi să le întoarcă, evident, în favoarea lor.

„Leii vor avea voință, ambiție, determinare și energie, pe care le vor folosi pentru a rezolva problemele de viață personală, profesională sau socială”, adaugă astrologul.

Previziuni zodia Fecioară

Pentru Fecioară nu se anunță evenimente notabile. E bine totuși ca acești nativi să fie atenți la starea lor de bine, dar și la sănătate în special până la finalul săptămânii.

„Context mai puțin semnificativ pentru specificul casei a XII-a; probabil că evoluția aspectelor de viață și sănătate va avea un parcurs obișnuit”, mai spune astrologul, potrivit news18.ro.

 

Sursă foto: colaj CIAO

Publicat: 06 dec. 2023, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă