Cristian Șofron, unul dintre copiii-fenomen ai cinematografiei din România, invitat la Altceva cu Adrian Artene

Publicat: 18 mai 2024, 10:25 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
Cristian Șofron, unul dintre copiii-fenomen ai cinematografiei din România, invitat la Altceva cu Adrian Artene

Jurnalistul Adrian Artene continuă seria de episoade fenomen ale podcastului „Altceva” și, în această săptămână, îl aduce în fața comunității de oameni care vor să-și antreneze mintea și să-și hrănească sufletele, pe Cristian Șofron, unul dintre copiii-fenomen ai cinematografiei din România.

Acest Shirley Temple al României, actorul care i-a „furat” rolul lui Horațiu Mălăele din „Toate pânzele sus”,  spune povești nebănuite, istorisiri nemaiîntâlnite, scrie emoții puternice în cel mai nou episod de podcast „Altceva cu Adrian Artene” care va avea premiera sâmbătă, 18 mai, cu începere de la ora 19:00, pe canalul oficial de YouTube.

„Bine v-am regăsit la ALTCEVA! Cinematrografia din România a avut cel puțin doi copii fenonem. Cu unul dintre ei, domnul Costel Băloiu, am vorbit la această masă, la Altceva.  Cu al doilea ne întâlnim azi. Invitatul meu este un actor faimos, distribuit alături de figurile legendare ale teatrului și filmului. Este un Shirley Temple al României. A fost unul dintre cei mai populari adolescenți în perioada de glorie a cinematografiei noastre. Bine ați venit, maestre Cristian Șofron! Și mă adresez și unuia dintre personajele emblematice pe care le-ați întrupat… Bine ai venit, Mihule!”, mărturisește Adrian Artene.

Cristian Șofron a fost  distribuit în aproape 40 de filme, a lucrat cu moștri sacri ai teatrului și filmului (Amza Pellea, Octavian Cotescu, Ion Dichiseanu, Ion Besoiu, Sebastian Papaiani, Dem Rădulescu, George Alexandru, etc), dar a fost și director la Teatrul Odeon, iar azi este directorul Teatrului Stela Popescu.

Nu pierde, așadar, acest nou episod al podcastului în care se rostesc cuvinte pătrunzătoare, iar invitații sunt lumini ce străpung întunericul.

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletului.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Publicat: 18 mai 2024, 10:25 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×