Alina Eremia se pregătește pentru nuntă! Când va avea loc marele eveniment

Publicat: 18 mai 2024, 10:30 Autor: Lazar Nicholas Vedete

Edi Barbu a decis după 8 ani să facă un pas curajos în relaţia cu Alina Eremia. Astfel, într-o vacanţă recentă pe care cei doi au petrecut-o într-o locaţie de vis, tânărul a cerut-o pe artistă în căsătorie. Acum cei doi se pregătesc de nuntă!

Alina Eremia şi Edi Barbu sunt împreună de peste opt ani, aceștia întâlnindu-se pentru prima dată într-o sală de fitness acum mai mulți ani. Prietenia acestora s-a dezvoltat ușor într-o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi preferă să fie discreți când vine vorba de relația lor, însă artista a împărtăşit cu fanii ei momentul în care a fost cerută în căsătorie.

Pregătirile pentru nuntă

Alina Eremia a dezvăluit pentru SpyNews că se află într-o perioadă minunată alături de logodnicul ei, Edi Barbu. Cei doi se bucură de perioada pe care o trăiesc, din acest motiv nu vor să grăbească lucrurile. Cu toate acestea, au început deja să caute locul perfect în care se va desfăşura petrecerea de nuntă.

Despre data nunții, artista a spus că cel mai probabil evenimentul va avea loc anul viitor sau, cel târziu, peste doi ani. 

Rochia de mireasă a cântăreței

Întrebată despre cum va arăta rochia ei de mireasă, Alina Eremia a dezvăluit că pentru ea și pentru logodnicul ei, Edi Barbu, atmosfera de petrecere și energia din ziua cea mare sunt mult mai importante decât aspectul vestimentar. Artista subliniază că nu acordă atât de multă importanță rochiei, ci mai degrabă vrea ca cei dragi să se bucure alături de ei și să simtă magia momentului.

Cum s-au cunoscut cei doi

Artista a dorit să îşi trăiască povestea departe de lumina reflectoarelor, însă în cadrul unui interviu mai vechi a dezvăluit că se completează perfect cu partenerul său de viață și că se susțin necondiţionat, la orice pas. Mai mult, artista recunoaște că ea este „partea” mai vulcanică din relație, logodnicul său fiind cel care lasă adesea de la el.

”Niciodată nu mi-a reproșat, din contră. Simt că am parte de toată susținerea lui, dacă îi cer un sfat, mereu e acolo încearcă să-mi dea cea mai bună opinie, cea mai bună perspectivă. Eu sunt capul răutăților, femeia e, bărbatul stă liniștit și iese sămânța de scandal din noi. E foarte ok că totul se sfârșește cu o criză de râs, ceea ce e tare”, a declarat, acum un an, Alina Eremia, pentru Antena Stars, potrivit spynews.

 

Sursă foto: social media

 

 

Publicat: 18 mai 2024, 10:30 Autor: Lazar Nicholas Vedete
Pe aceeași temă
×