VIDEO. O recunoști? Poze de colecție din copilăria unei artiste celebre. Transformarea este incredibilă

Publicat: 16 Sep. 2020, 13:40 Vedete

Acum este una dintre cele mai apreciate artiste din România, însă, în trecut celebra vedetă era doar o tânără timidă care nu avea prea multe de spus.

Alina Eremia, căci despre ea este vorba, s-a transformat radical! Recent, artista a publicat o fotografie din copilărie, în care apare chiar în prima zi de școală. Dacă atunci era doar o fetiță timidă care visa la o carieră de succes, acum artista se poate mândri cu viața pe care o are.

Pe lângă faptul că are o voce inconfundabilă, este una dintre cele mai frumoase femei, care se poate lăuda cu un trup de invidiat. Frumusețea cântăreței este cu siguranță o moștenire de familie, pentru că încă de când era mică Alina Eremia era o fetiță extrem de simpatică.

Alina Eremia, dezvăluiri neştiute din copilăria sa!

Celebra artistă își aduce aminte cu zâmbetul pe buze de boacănele pe care le-a făcut ca orice copil la o vârstă fragedă. În cadrul unui interviu, Alina Eremia a povestit cum a pedepsit-o mama sa atunci când a găsit-o cu părul ciopârțit.

„Prima pedeapsă pe care am primit-o a fost când mi-am tuns părul și i-am lipit breton păpușii mele. Am tăiat fix din față, nu m-am gândit să tund și eu mai din spate, ca să pot ascunde asta. Am încercat să maschez, am avut-o complice pe bunica mea, dar mama s-a prins. Și când a aflat ce am făcut, m-a amenințat că mă tunde scurt. Eu aveam părul lung la vremea aceea. Dar apoi i s-a făcut milă de mine. Am fost pedepsită pentru asta și nu am mai avut voie să mă uit la desene o perioadă”, a povestit Alina pentru libertatea.ro

Artista nu a fost chiar un copil-problemă, dar nu au lipsit nici episoadele în care vedeta le dădea bătăi de cap părinţilor ei.

„Chiar recent mi-a povestit mama că, la grădiniță, nu dormeam niciodată în pauza aceea de prânz. Mă uitam pe tavan în timp ce ceilalți copii dormeau și întotdeauna ațipeam fix înainte să vină ai mei să mă ia. Așa că așteptau peste o oră să mă trezesc”, a mai spus, amuzată, Alina Eremia.

 

Publicat: 16 Sep. 2020, 13:40 Vedete
Pe aceeași temă