Sexy Alinuța, nu știi sau nu vrei să porți corect masca pe față? Cântăreața a ”rupt” rafturile unei farmacii fără să-și acopere nasul

Publicat: 19 May. 2020, 22:45 Vedete

Frumușica Alina Eremia nu pare să se teamă atât de mult nici de virus, nici de amendă. Și asta pentru că și-a făcut stocul de cosmetice dintr-o farmacie renumită pentru prețurile mici, timp în care a purtat masca sub nas, total contraindicat!

Cu siguranță a ajuns la urechile tuturor românilor obligativitatea purtării măștilor, începând cu 15 mai. Majoritatea se conformează, însă sunt și persoane care nu se tem încă de amenzile enorme anunțate dacă vor fi prinși în spații închise fără să le poarte.

Cântăreața Alina Eremia se joacă și ea cu focul, iar paparazzii CIAO au dovada! Îmbrăcată cool și accesorizată cu o pereche de ochelari, ea a mers într-o cunoscută farmacie din București, renumită pentru prețurile mici, și a cumpărat o plasă de cosmetice.

La intrare și-a scos masca din geantă și și-a pus-o, însă sub nas, adică incorect. Medicii susțin că inclusiv la nivelul nasului există o încărcătură virală extrem de mare, iar masca trebuie să acopere inclusiv nasul!

Ei bine, Alinuța s-a plimbat așa minute bune prin farmacie, reprezentând ea însăși un posibil pericol pentru alții, cât și invers.

Cel mai mult a poposit în dreptul raionului cu produse de îngrijire a părului, însă după un îndelung studiu pe etichete a găsit și formulele câștigătoare.

A ieșit satisfăcută de cumpărăturile făcute, mai ales că a economisit și niște bani, iar masca a păstrat-o doar pe gură, fără să-și dea seama că, odată ieșită afară, nu mai este obligată s-o poarte, chiar și incorect. Părea, totuși, copleșită de gânduri, și ne gândim că acest moment a fost un ”accident”, iar data viitoare când va intra într-un spațiu închis va respecta regulile.

Publicat: 19 May. 2020, 22:45 Vedete
Pe aceeași temă