Alina Eremia și iubitul sunt într-o mare nepotrivire de port: unu-i pe bal, altu-i pe sport!

Publicat: 03 Jul. 2020, 19:24 Vedete

Avem onoarea să vi-l prezentăm pe cel mai ”nevăzut” iubit de vedetă din România. Ajunsese, la un moment dat, să fie proverbială totala lipsă de prezență publică a domnului… Edi Barbu.

Alegem acest ton protocolar pentru că am aflat de ce alege iubitul să stea în umbra celebrei iubite…

Alina Eremia povestea acum ceva timp că preferă să-l țină pe Edi departe de lumina reflectoarelor din simplul motiv că el lucrează într-o corporație și nu vrea ca statutul ei să-i afecteze în vreun fel poziția în companie, una de conducere, înțelegem.

Mă rog, ceva timp după au pozat împreună pentru o copertă de revistă, au povestit că s-au mutat împreună și au compus o piesă despre povestea lor. Mă rog, artista a compus-o, iubitul a dat ok-ul. Roluri bine împărțite în familie.

„Eram într-o seară acasă în fața pianului și, dintr-o joacă, am compus refrenul acestei piese. „Aș da” este o melodie extrem de personală, este una din cele mai sincere piese pe care le-am scris, dar și una dintre cele mai frumoase declarații pe care le-am făcut. Sunt sentimentele mele puse în versuri, sentimente atât de puternice pe care le poți compara cu dragostea mea pentru muzică. Ceea ce m-a inspirat este povestea de dragoste pe care o trăiesc în prezent alături de Edi. O data ce am știut despre ce va fi piesa, versurile au venit de la sine”, a declarat Alina despre noul single pe care l-a lansat.

Altfel… povestea lor de iubire curge… artistic de mai bine de 4 ani de zile. La fel cum „curgeau” și ei, deunăzi, pe străzile Capitalei, mai mult mână-n mână, decât stil în stil. Paparazzi CIAO.RO aproape că s-au și întrebat dacă cei doi și-au propus să iasă total neasortați, parcă din două filme – genuri diferite. Ea îmbrăcată sport, el ca un ginerică. Mireasa îi lipsea, doar că se vede treaba că se lasă cam greu luat. E… până la urmă, unde e iubire, ce mai contează statutul?!

Revenind…

Alina Eremia și domnul Edi Barbu formează un cuplu de mai bine de 4 ani. Stau împreună deja de atât de mult timp încât să-și dea seama că bărbatul e bucătarul, și femeia o răsfățată. Sigur, nu e totul lapte și o miere. Se mai întâmplă să se și contrazică, dar nervii se termină repede și lasă loc liber iubirii.

Publicat: 03 Jul. 2020, 19:24 Vedete
Pe aceeași temă