Adriana Bahmuţeanu, detalii despre ziua în care s-a căsătorit cu Silviu Prigoană. A trăit un şoc: „Familia mi-a ascuns”

Publicat: 18 mai 2024, 11:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Adriana Bahmuțeanu şi-a adus aminte de ziua în care s-a căsătorit cu Silviu Prigoană. Apropiaţii brunetei i-au ascuns un detaliu extrem de important de teamă să nu îi strice ziua cea mare. Iată despre ce este vorba.

Adriana Bahmuțeanu a fost invitată recent în podcastul „Povești de Film, cu Mara Bănică”, unde a vorbit deschis despre perioada în care a fost căsătorită cu Silviu Prigoană. Cei doi au trăit o relaţie cu năbădăi, certuri şi multe împăcări, însă în cele din urmă drumurile lor s-au despărţit definitiv.

Jurnalista, moment greu chiar în ziua nunţii

Cu toate acestea, în urmă cu puțin timp, jurnalista a dezvăluit un moment greu pe care l-a trăit chiar în ziua în care s-a căsătorit cu fostul soţ.

Mai exact, chiar în ziua marelui eveniment, bunica Adrianei Bahmuţeanu s-a stins din viață. Aceasta nu a aflat imediat de trecerea în neființă a femeii și asta pentru că rudele ei au ascuns tragedia, de teamă să nu-i strice nunta.

„A murit bunica chiar atunci, cu două zile înainte să ne căsătorim și familia mi-a ascuns atunci ca să nu mă supăr la nuntă și să o anulăm. Eu nu am știut, habar nu am avut că bunica murise. Au ținut-o la frigider și după nuntă mi-au spus”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu, invitată la podcast-ul moderat de Mara Bănică.

Cum l-a prins Adriana Bahmuţeanu pe fostul soţ cu amanta

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că mariajul lor nu a fost unul liniştit. Jurnalista a povestit recent cum a aflat că fostul soţ o înşela.

„Am prins-o pe Argentina. Aflasem că are o amantă, Argentina, pentru că a făcut un barter să îi pună silicoane. Fata de la marketing a găsit la un moment dat un barter cu un doctor, ca să îi pună sâni acestei Argentina, despre care tot trustul știa că este amanta șefului. Fata respectivă i-a găsit barter, i-a pus silicoane. Lumea o știa. Venise de câte ori acolo.

Ăștia vorbeau între ei. După care noi ne-am căsătorit. Condiția mea a fost să o termine cu această Argentina. Îi găsisem mesaje cu ea în telefon. O perioadă a terminat-o. După care, în bucătărie, intrase unul dintre șoferi să bea cafea acolo. Șoferul era cu spatele la ușă și l-am auzit când vorbea la telefon cu această Argentina. Am ascultat frumos. Doamna Argentina dorea un frigider să fie dus la nu știu ce locație.

Șoferul a început să sune, să vadă de unde ia frigiderul. În momentul ăla am intrat în bucătărie peste el, l-am luat de guler, dă telefonul. I-am luat telefonul, i-am luat numărul lui Argentina. Omul și-a cerut scuze, că nu avea nicio vină. Mi-a dat numărul și adresa unde stă și în noaptea aia m-am dus peste ea cu unchiul meu și cu mama. Îmi stricase căsnicia. Prima dată am vrut să o omor.

Am ciocănit la ușă. Ea stătea într-o garsonieră. Am sunat, ciocănit, nu deschidea. La un moment dat a deschis. Am intrat în casă, am bălăcărit-o un pic și după care mi s-a făcut milă de ea. Era o femeie atât de terminată și pe dinăuntru și pe dinafară. În casa aia era o sărăcie lucie. Două căni de un fel nu avea. Ceva îngrozitor”, a povestit Adriana Bahmuțeanu.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 18 mai 2024, 11:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×