Zodia care are succes din plin, dar și noroc în luna decembrie. Mihai Voropchievici, previziuni rune

Publicat: 30 nov. 2023, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Life
Zodia care are succes din plin, dar și noroc în luna decembrie. Mihai Voropchievici, previziuni rune

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru următoarea perioadă. Astrologul spune că zodie a tras o carte atât de bună încât se bucură de noroc, dar și de succes din plin. Află previziunile complete în rândurile de mai jos.

Numerologul Mihai Voropchievici spune că două zodii vor avea doar de câștigat.

Previziuni zodia Gemeni

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Gemenii vor avea parte de o perioadă benefică, dar se vor confrunta totodată şi cu situaţii mai puţin plăcute.

Nativii acestei zodii s-ar putea confrunta cu gelozii, dar și posesivitatea. Iar numerologul vine cu un sfat extrem de important pentru ei în săptămâna aceasta. E bine ca Gemenoo să fie atenți la atracția fizică, dar și la interacțiunea cu anumite persoane.

„Pentru Gemeni, clepsidra. O carte instabilă, fifty-fifty, când bună când rea. Pe o parte, pasiune, sentimente exclusive, pe partea cealaltă, posesivitate, gelozie, duritate și ascundere de bani sau manevrare de bani. Aveți grijă, pentru că în săptămâna care urmează, atracția fizică și raporturile fizice vor fi prioritare pentru voi”, spune Mihai Voropchievici.

Previziuni zodia Rac

Pentru nativii din zodia Rac, se anunță zile de vis. Cei născuți sub acest semn zodiacal au tras o super carte care le aduce echilibru din mai multe puncte de vedere.

Au succes, acum este bine să meargă mai departe cu planurile pe care şi le-au propus pentru că beneficiază de noroc din plin în afaceri și nu numai. De asemenea, nu ar fi exclus să aibă parte și de o călătorie.

„La Rac, orizontul. O carte foarte bună, cu un echilibru bun. Sunteți stăpân pe situație, faceți o călătorie, posibil chiar și în străinătate, iar în săptămâna următoare înaintați cu siguranță, aveți succes, reușită și dacă aveți puțin noroc și aveți și afaceri, semnarea unui contract e prioritară și posibilă, adaugă numerologul potrivit news18.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 30 nov. 2023, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Life
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă