Zodia care ar putea pierde o persoană dragă. Mihai Voropchievici, previziuni rune: Vine o perioadă cu multe provocări

Publicat: 08 dec. 2023, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
Zodia care ar putea pierde o persoană dragă. Mihai Voropchievici, previziuni rune: Vine o perioadă cu multe provocări

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru zilele următoare. Numerologul spune că o zodie o să trăiască o perioadă mai complicată. Apar gelozii în viața acestor nativi, iar de aici intervin unele probleme. Alte zodii în schimb sunt fericite.

Numerologul Mihai Voropchievici spune că în următoarea perioadă nu toate zodiile o duc chiar atât de grozav.

Previziuni zodia Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt cei care vor trece printr-o perioadă mai complicată. Cei născuţi sub acest semn se confruntă cu gelozii, dar și cu posesivitate, din acest motiv, ar putea exista unele conflicte cu persoana iubită.

Mai mult, numerologul avertizează că în zilele care urmează aceşti nativi ar putea fi de nerecunoscut.

„Gemenii sunt și ei stabili. A apărut clepsidra, numărul 11, o carte când bună, când rea. Simbolizează o perioadă din săptămână cu sentimente exclusive, cu posesivitate, și o altă parte din săptămână în care devin geloși.

Sunt mai duri în exprimare și din cauza faptului că nu sunt lăsați să manevreze ei banii așa cum își doresc. Au niște zile restrictive, în care Gemenii nu dau banii pe toate minunile. În schimb, au atracție fizică. Pot obține niște raporturi fizice cu alte persoane și sufletele lor se dezlănțuie, spune Mihai Voropchievici.

Previziuni zodia Rac

Pentru nativii din zodia Rac, numerologul are veşti bune. Cei născuți sub acest semn zodiacal se simt stăpâni pe situaţiile din viaţa lor, ba chiar ar putea să plece într-o vacanţă.

Nu trebuie să își facă griji, pentru că sunt bine aspectați din multe puncte de vedere.

„Pentru Rac, orizontul, o carte foarte bună. Vă arată că săptămâna viitoare sunteți stăpân pe situație. E posibilă o călătorie pentru unii mai avuți, chiar și în străinătate, în care veți face niște descoperiri pasionale, pentru cei fără obligații. Înaintați cu grijă, cu siguranță – acesta e sfatul cărții orizontului, și astfel veți avea reușită, succes”, mai spune numerologul, potrivit news18.ro.

 

Sursă foto: colaj CIAO

Publicat: 08 dec. 2023, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă