Zizik si-a dat demisia de la Star Matinal! Vrea sa se retraga din televiziune

Publicat: 21 iul. 2019, 12:42 Autor: D. C. Vedete

Asistenta tv din cadrul emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars, este insarcinata. Asa ca a decis sa se bucure de aceasta perioada.

Zizik si-a dat demisia de la Star Matinal. Colegii ei, Natalia Mateut si Mircea Eremia, au fost surprinsi de decizia asistentei tv. Ultima ei zi in cadrul emisiunii si in cadrul postului tv Antena Stars a fost pe 19 iulie 2019.

Zizik si-a dat demisia si a marturisit ca vrea sa renunte la televiziune. Peste cateva luni va aduce pe lume primul ei copil si vrea ca pana atunci sa aiba mai multa grija de ea. Atat fizic, cat si psihic. Nu vrea sa fie afectata de stres, unul din motivele pentru care a decis sa plece.

Zizik si-a dat demisia de la Star Matinal

Asistenta tv si-a luat adio de la telespectatori, dar si de la colegii ei, in editia de vineri. Aceasta le-a multumit pentru ca au urmarit-o atat la tv, cat si pe conturile ei de pe retelele de socializare.

„Natalia, te rog, nu plânge! Mă faci şi pe mine să plâng, ştii că sunt sensibilă, mai ales acum că sunt însărcinată”, a spus Zizik.

Meghan Markle, insarcinata din nou? Ce spun expertii britanici despre al doilea copil al Ducilor de Sussex

In locul lui Zizik, la Star Matinal, a fost adusa o noua asistenta. Numele ei este Ana si luni va avea prima ei aparitie la Antena Stars.

Melania Medeleanu despre cat de mult s-a chinuit sa ramana insarcinata! „Renuntasem! Intrebarile de genul „nu faci si tu un copil?” sunt crunt de dus!”

Publicat: 21 iul. 2019, 12:42 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă