What’s Up i-a cerut iertare fostei soții, în direct la TV: ”Îți cer iertare că ți-am greșit și tu mi-ai greșit”

Publicat: 20 Apr. 2021, 12:51 Vedete
What’s Up i-a cerut iertare fostei soții, în direct la TV: ”Îți cer iertare că ți-am greșit și tu mi-ai greșit”

What’s Up a făcut un gest surprinzător pentru fosta soție. Artistul și-a cerut iertare de la Simina chiar în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță fostul lor naș.

Recent, What’s Up a fost prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar acolo a avut parte de o surpriză. Fosta lui soție era și ea în culise, alături de buna sa prietenă Katarina, fiica regretatului Andrei Gheorghe.

La insistențele fostului lor naș, What’s Up i-a cerut iertare Siminei în direct: “Fosta mea soție, mă bate nașu’ la cap, că altfel nu-ți ceream iertare public. Îți cer iertare că ți-am greșit și tu mi-ai greșit, nu trebuie să ne mai ascundem după măscuță, important este că am rămas prieteni, îți doresc să fii fericită. Nu-l mai lua pe nașu’ de naș, că e nașul meu”.

Pe lângă acest moment, artistul nu s-a putut abține și a dat-o de gol pe Simina,  dezvăluind că aceasta are o relație cu Max, fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe. 

“Katarina a copilărit cu fosta mea soție, familiie lor au fost prietene, mergând mai departe, fratele Katarinei are grijă de fosta mea soție. Max este un tânăr foarte mișto, să-l vedeți cum dă rap”, a declarat What’s UP.

Simina, dezvăluiri despre actualul său partener

„O să aflați mai multe detalii despre relație, cât de nouă este sau nu este. Vă dați seama că nu are o săptămână și m-am gândit să vorbesc despre ea, dar pregătit nu știu dacă ești tot timpul. Cred că poate ești din nou ok să ai curaj să treci mai departe și să faci cumva să înțelegi că iubirea pleacă din tine și că trebuie să fii ok cu tine ca să poți să-i iubești pe ceilalți din jurul tău. Cred că eu am ajuns în punctul în care mi-am dat seama că merit și că pot și că pot să obțin tot ce-mi doresc eu și cumva iubindu-mă pe mine am încercat să deschid porțile să iubesc și pe altcineva”, a declarat Simina la TV, în cadrul unui interviu mai vechi.

Totodată, blondina a explicat faptul că îl cunoaște de mult pe actualul său iubit, dat fiind faptul că și famiile lor au o relație de prietenie de ani buni.

„Ne-am cunoscut într-un mediu care era legat de muncă. În momentul de față plănuim să facem un proiect împreună, care de data asta, culmea, nu este legat de muzică și a plecat de la o colecție de haine care va fi lansată în vreo trei săptămâni de aici. Acest proiect pe care-l demarăm împreună ne-a apropiat tot mai mult și am ajus în punctul ăsta”, a afirmat fosta soție a lui What’s Up.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 20 Apr. 2021, 12:51 Vedete
Pe aceeași temă