What’s Up ar putea ajunge în închisoare! De ce este acuzat artistul

Publicat: 14 Dec. 2020, 10:33 Vedete

What’s Up nu a scăpat de problemele cu legea. Celebrul artist este anchetat de această dată într-un dosar pentru deținere de substanțe interzise. Cântărețul ar putea ajunge în spatele gratiilor după dictarea sentinței.

De-a lungul timpului, What’s Up a avut câteva probleme serioase cu oamenii legii. Acum lucrurile par să se complice puțin, din cauza ultimelor acuzații care i se aduc. Artistul așteaptă acum un răspuns din partea magistraților cu privire la confirmarea renunțării la urmăririi penale, însă lucrurile nu sunt atât de simple, iar din acest motiv mai are de așteptat, având în vedere că termenul stabilit pentru pronunțarea deciziei este 29 ianuarie 2021.

Surse din mediul judiciar au explicat faptul că pe rolul Tribunalului București a fost demarată o acțiune ce are ca obiect „confirmare renunțare urmărire penală” pentru intimatul Marius Marian Ivancea, cunoscut drept What’s Up. Acest doar ar putea să îi aducă artistului ani grei în spatele gratiilor, însă aceleași surse susțin că What’s Up ar fi reușit să colaboreze în anchetă alături de procurori, fapt ce ar putea să îl scutească de pedeapsa cu închisoarea, potrivit wowbiz.ro

What’s Up, probleme cu poliția la filmarea unui videoclip

Mai exact, la filmările piesei “Ce n-aș da”, What’s Up și Jador au avut parte de peripeții. Cei doi s-au trezit cu poliția la ușă, cum s-ar spune, după ce au fost reclamați pentru tulburarea liniștii publice!

“Filmările s-au desfășurat în urmă cu câteva săptămâni bune, în această vară, la un restaurant, de fițe, de pe Decebal. Aceștia au închiriat practic localul, după terminarea programului – atunci funcționa doar terasa, conform regulamentului. Astfel, au început filmarile pe la 01.30 noaptea. Deși terasa s-a închis devreme, angajații au rămas să facă curățenie, să strângă, mai apoi au început ei, împreună cu echipa lor, să monteze camere și tot ce aveau nevoie pentru tragerea clipului. Filmarea clipului n-a durat mai mult de vreo 3 ore, așadar, destul de puțin, dar aceste ore au fost pline cu de toate. Multă muncă, și multă agitație și o vizită “neanunțată”. La un moment dat, în timpul filmărilor, la local și-ar fi făcut apariția un echipaj al poliției, acesta fiind anunțat de niște vecini din apropiere, că este mare gălăgie în local”, susțin surse din anturajul celor doi artiști.

“A ieșit What’s Up afară, la ei, în fața localului, și le-a explicat că se filmează un videoclip, că nu durează mult, că vor da muzica mai încet ca să nu mai deranjeze. I-ar fi invitat și în local ca să le arate că au camere de filmat și aparatură și că efectiv sunt la muncă, și nu la distracție. Domnii au fost înțelegători și nu au dat nicio amendă. Este adevărat însă că și cei doi artiști, împreună cu echipa, au lăsat sonorul mai jos și au terminat cât mai repede filmările și au plecat”, mai spun sursele noastre.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

 

Publicat: 14 Dec. 2020, 10:33 Vedete
Pe aceeași temă