What’s Up, dezvăluiri incredibile despre relația cu Alice: ”La 33 de zile de relație, ea avea 33 de ani atunci, și am cerut-o de soție”

Publicat: 08 Feb. 2021, 15:43 Vedete

Cântărețul What’s Up a făcut declarații incredibile despre actuala sa iubită. Artistul a mărturisit că a cerut-o pe frumoasa blondină în căsătorie chiar de ziua ei.

What’s Up formează un cuplu de câțiva ani cu violonista Alice Badea. După ce s-au certat destul de aprins, iar cântărețul a ajuns la poliție, iată că astăzi cei doi sunt mai fericiți ca niciodată.

La o emisiune de televiziune, What’s Up a declarat că a cerut-o pe Alice în căsătorie la 33 de zile după ce au devenit un cuplu.

”La 33 de zile de relație, ea avea 33 de ani atunci, și am cerut-o de soție. Pe nou, am zis. După 33 de zile am zis ca o vreau pentru toată viata, am intrebat-o si uite-ne. Actele nu îți garantează dragostea, oamenii se schimbă. Așa că am decis să ne facem acest simbol, fluturașul. Eu, ca ființă, sunt foarte fragilă de felul meu. De Valentines Day bem un vin, poate facem un copil, dacă ne ajută bunul Dumnezeu”, a declarat artistul, potrivit spynews.ro.

”Pentru iubire nu ai nevoie de acte. Asta cred eu. Iubirea rămâne, nu? Noi ne bucurăm de iubire în general, nu ne trebuie o zi specială pentru asta. Gesturile mărunte contează”, a completat și iubita artistului.

What’s Up, probleme cu poliția la filmarea unui videoclip

Mai exact, la filmările piesei “Ce n-aș da”, What’s Up și Jador au avut parte de peripeții. Cei doi s-au trezit cu poliția la ușă, cum s-ar spune, după ce au fost reclamați pentru tulburarea liniștii publice!

“Filmările s-au desfășurat în urmă cu câteva săptămâni bune, în această vară, la un restaurant, de fițe, de pe Decebal. Aceștia au închiriat practic localul, după terminarea programului – atunci funcționa doar terasa, conform regulamentului. Astfel, au început filmarile pe la 01.30 noaptea. Deși terasa s-a închis devreme, angajații au rămas să facă curățenie, să strângă, mai apoi au început ei, împreună cu echipa lor, să monteze camere și tot ce aveau nevoie pentru tragerea clipului. Filmarea clipului n-a durat mai mult de vreo 3 ore, așadar, destul de puțin, dar aceste ore au fost pline cu de toate. Multă muncă, și multă agitație și o vizită “neanunțată”. La un moment dat, în timpul filmărilor, la local și-ar fi făcut apariția un echipaj al poliției, acesta fiind anunțat de niște vecini din apropiere, că este mare gălăgie în local”, susțin surse din anturajul celor doi artiști.

“A ieșit What’s Up afară, la ei, în fața localului, și le-a explicat că se filmează un videoclip, că nu durează mult, că vor da muzica mai încet ca să nu mai deranjeze. I-ar fi invitat și în local ca să le arate că au camere de filmat și aparatură și că efectiv sunt la muncă, și nu la distracție. Domnii au fost înțelegători și nu au dat nicio amendă. Este adevărat însă că și cei doi artiști, împreună cu echipa, au lăsat sonorul mai jos și au terminat cât mai repede filmările și au plecat”, mai spun sursele noastre.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 08 Feb. 2021, 15:43 Vedete
Pe aceeași temă