Surpriză de proporții! What’s Up s-a căsătorit în secret. Ce spune artistul despre fericitul eveniment

Publicat: 17 Feb. 2021, 09:49 Vedete

What’s Up se poate considera un bărbat împlinit. Soarele a răsărit și pe strada artistului, iar de când a cunoscut-o pe noua sa parteneră, viața acestuia s-a schimbat radical. Din acest motiv, cântărețul a decis să facă marele pas și să se căsătorească cu aleasa inimii, cu care își dorește și un copil.

După ce a divorțat de fosta lui soție, Simina, artistul și-a găsit iubirea în brațele actualei iubite Alice Badea.

Deși nu părea că este pregătit să facă atât de devreme pasul cel mare în actuala relație, îndrăgitul artist a mărturisit în cadrul unui interviu faptul că s-a căsătorit. La 33 de zile de la relație, vedeta de televiziune a cerut-o de soție pe iubita lui.

Pentru ca acest moment să rămână mereu în amintirea lor într-un mod frumos, cei doi au decis să își facă un tatuaj împreună, mai exact un fluture.

”La 33 de zile de relație, ea avea 33 de ani atunci, și am cerut-o de soție. Pe nou, am zis. După 33 de zile am zis ca o vreau pentru toată viata, am intrebat-o si uite-ne. Actele nu îți garantează dragostea, oamenii se schimbă. Așa că am decis să ne facem acest simbol, fluturașul. Eu, ca ființă, sunt foarte fragilă de felul meu”, a spus cântărețul în cadrul unei emisiuni TV.

What’s Up, pregătit să devină tată

Totodată, artistul recunoaște faptul că își dorește să devină tătic în perioada următoare: ”Dacă apare primul băiețel sau fetiță nu ai voie să nu faci pasul ăsta, pentru că dacă se duce la școală o să întrebe ”al cui ești?”. Trebuie să fie al cuiva. Bineînțeles că lucrăm la bebe. Când vrea bunul Dumnezeu o să vină. Este normal la 30 de ani să vrei un copil. Fiecare cu treaba lui. Eu am făcut de toate, am muncit de când mă știu, am reușit să-mi fac o carieră muzicală, îmi doresc un copil. Omul ce vrea la casa lui? O casă, o femeie care să-l iubească și un copil care să-i rămână în urmă. Altceva ce să vrei?”,  a declarat artistul.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 17 Feb. 2021, 09:49 Vedete
Pe aceeași temă