What’ s Up are probleme de sănătate! Primele declaraţii ale artistului

Publicat: 16 Jan. 2020, 13:45 Vedete

What’s Up se confruntă cu probleme de sănătate, după cum a declarat chia el în ultimul mesaj postat pe reţelele de socializare. Artistul are dublă hernie de disc și a împărtășit totul cu fanii lui.

Artistul a postat pe contul său de Instagram o fotografie prin care le-a arătat fanilor că are mari probleme de sănătate.

„#? Să fie un tatuaj?! NU, ESTE DOAR DUBLA MEA HERNIE DE DiSC? BiNE ai venit 2020! p.s. Arată frumos ca tatuaj!”, a scris artistul pe contul său de socializare, în dreptul pozei.

Cu toate acestea, la scurt timp, artistul a șters fotografia de pe Instagram, probabil din dorinţa de a nu fi asaltat cu întrebări de către fani.

What’s Up, declaraţii după scandalul cu iubita

„Am citit azi pentru prima oară de când s-a produs nefericitul incident 2-3 articole despre mine si mi s-a parut ca multora le place sa vorbeasca, sa inflorească să exagereze, să informeze audiența într-o forma mincinoasă, ireală.
->nici n-am bătut fata si nici la penitenciar nu sunt si nici n-o sa fiu pentru că n-am făcut nimic atât de grav. (DA AM VORBIT MULT , TARE SI PROST , îmi pare sincer rău, puteam la 30 de ani ai mei să fiu mai calm, dar n-am reusit , in capul meu era un haos organizat format din frustrari. ÎMI PARE SINCER RĂU PENTRU FURIA MEA VERBALĂ, restul a fost o nuVelă inventată de câțiva oameni DIN presă de dragul ineditului -> măcar am văzut cine imi este alături sincer în industria asta.
………………………………..
@2pac #onlygodcanjudgeme
pt. că el știe realitatea.
(mulți vorbesc puțini cunosc)
UNORA NU LE PASĂ DE RĂUL GRATUIT oferit altora ./. KARMA nu iartă pe nimeni ?NUMA BINE TUTUROR FRATELE WHATZY VA IUBEȘTE. Mulțumesc celor ce
mi-au fost alături în perioada grea ce tocmai am depașit-o! Cel puțin sufletește sunt foarte bine însfarșit după cel mai greu an din viața mea, în mai puțin de 15 zile ADÌO 2019.
ÎN REST SUNT BINE -> stau foarte mult timp in studio în ultima vreme și pregatesc muzica pentru 2020.
NUMA BINE TUTUROR!”, a scris What’s Up, pe contul său de Instagram.

 

Publicat: 16 Jan. 2020, 13:45 Vedete
Pe aceeași temă