What’s Up se confruntă cu probleme grave de sănătate. De ce afecţiune suferă artistul: ”Nu am cum să plec acum, că e prea devreme”

Publicat: 28 Apr. 2021, 10:02 Vedete

What’s Up este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Deşi cântăreţul are parte de un succes răsunător pe plan profesional, acesta nu se poate bucura de toate lucrurile frumoase care se întâmplă în viaţa lui. Cântăreţul se luptă cu problemele de sănătate pe care le are de câţiva ani.

What’s Up a fost recent invitat într-o emisiune TV, acolo unde a făcut mărturisiri dureroase. Celebrul artist a dezvăluit că în ultima perioadă problemele sale de sănătate s-au accentuat şi mai mult.

Artistul a dezvăluit că are probleme cu inima şi a recunoscut faptul că nu este atât de bine, iar medicii i-au recomandat să ia o pauză de la viaţa agitată pe care o trăieşte.

Mai mult decât atât, cântăreţul a simțit nevoia să-și ceară iertare tuturor persoanelor pe care le-a supărat.

„O să mă rezolv cu inimioara. Nu am cum să plec acum, că e prea devreme. Vreau să-mi cer iertare față de toți oamenii cărora le-am greșit vreun pic din viața asta involuntar, că eu am stilul ăsta. Îmi doresc să fac bine și apoi fac rău din greșeală. Simt nevoia să-mi cer iertare că mă lasă hidrocentrala. Acum 3 ani mi-am făcut un test cu ventuze și mi-a spus doctorul că am inima mărită.

De vreo câteva luni a început să mă apese situația. Mă trezesc cu palpitații, dorm și mă învârt în pat. Nu mi-e bine. Mi s-a spus că e inima mărită și că trebuie să iau o frână din tot ce fac”, a mărturisit artistul în cadrul unei emisiuni TV.

What’s Up i-a cerut iertare fostei soții, în direct la TV

Recent, What’s Up a fost prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar acolo a avut parte de o surpriză. Fosta lui soție era și ea în culise, alături de buna sa prietenă Katarina, fiica regretatului Andrei Gheorghe.

La insistențele fostului lor naș, What’s Up i-a cerut iertare Siminei în direct: “Fosta mea soție, mă bate nașu’ la cap, că altfel nu-ți ceream iertare public. Îți cer iertare că ți-am greșit și tu mi-ai greșit, nu trebuie să ne mai ascundem după măscuță, important este că am rămas prieteni, îți doresc să fii fericită. Nu-l mai lua pe nașu’ de naș, că e nașul meu”.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 28 Apr. 2021, 10:02 Vedete
Pe aceeași temă