Whats’Up, decizie radicală după ce s-a despărţit de iubită! Artistul a părăsit România: ”Sper să nu fie ultimul drum…”

Publicat: 01 Jun. 2021, 09:27 Vedete

Whats’Up şi Alice Badea s-au despărţit, deşi în urmă cu câteva luni anunţau că se vor căsători. Artistul a luat o decizie radicală după separare şi a plecat din România într-o destinaţie doar de el ştiută.

Celebrul artist şi-a anunţat fanii printr-o postare pe reţelele de socializare faptul că părăseşte ţara. Artistul a publicat o imagine şi un text care a reuşit să îi pună pe gânduri pe prietenii săi virtuali.

„Taxi, du-mă unde vreau! Vă pup și vă iubesc, ne revedem curând. Ps: Pe drum spre aeroport, sper să nu fie ultimul drum…”, a scris What’s Up în dreptul fotografiei.

Mai mult decât atât şi Alice Badea, fosta lui parteneră, a confirmat că nu mai este împreună cu artistul. Cei doi nu se mai urmăresc nici pe rețelele de socializare, iar imaginile în care păreau extrem de îndrăgostiţi nu mai există.

Totodată, fosta parteneră a artistului a dezvăluit faptul că Whats’Up a decis să plece din ţară pentru a-şi rezolva unele probleme de sănătate cu care se confruntă, dar să se şi refacă după despărţire.

”Am decis să ne separăm și atât. El e în vacanță, eu am treabă. Aș vrea să spună el când o să spună. Eu nu pot vorbi în numele lui, dar a plecat și a luat o pauză să își pună ordine în sănătate, viață și gânduri”, a declarat Alice Badea.

What’s Up, planuri mari alături de iubită

În urmă cu câteva luni, îndrăgitul artist a mărturisit în cadrul unui interviu faptul că s-a căsătorit. La 33 de zile de la relație, vedeta de televiziune a cerut-o de soție pe iubita lui.

Ba mai mult, pentru ca acest moment să rămână mereu în amintirea lor într-un mod frumos, cei doi au decis să își facă un tatuaj împreună, mai exact un fluture.

”La 33 de zile de relație, ea avea 33 de ani atunci, și am cerut-o de soție. Pe nou, am zis. După 33 de zile am zis ca o vreau pentru toată viata, am intrebat-o si uite-ne. Actele nu îți garantează dragostea, oamenii se schimbă. Așa că am decis să ne facem acest simbol, fluturașul. Eu, ca ființă, sunt foarte fragilă de felul meu”, a spus cântărețul în cadrul unei emisiuni TV.

Totodată, artistul recunoaștea faptul că își dorește să devină tătic cât mai curând: ”Dacă apare primul băiețel sau fetiță nu ai voie să nu faci pasul ăsta, pentru că dacă se duce la școală o să întrebe ”al cui ești?”. Trebuie să fie al cuiva. Bineînțeles că lucrăm la bebe. Când vrea bunul Dumnezeu o să vină. Este normal la 30 de ani să vrei un copil. Fiecare cu treaba lui. Eu am făcut de toate, am muncit de când mă știu, am reușit să-mi fac o carieră muzicală, îmi doresc un copil. Omul ce vrea la casa lui? O casă, o femeie care să-l iubească și un copil care să-i rămână în urmă. Altceva ce să vrei?”,  a declarat artistul.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 01 Jun. 2021, 09:27 Vedete
Pe aceeași temă